Άκου τι λέει η Κρόφορντ για τον Γκιρ 20 χρόνια μετά το διαζύγιο τους | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:00
10/2/2016

Άκου τι λέει η Κρόφορντ για τον Γκιρ 20 χρόνια μετά το διαζύγιο τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ και παρόλο που έχουν χωρίσει από το 1995, τα όσα είπε η Σίντι πρόσφατα μας ξάφνιασαν λίγο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Μαρκ Μαρον, η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Ρίτσαρντ Γκιρ. Τότε και τώρα.

 

Η πρώτη έκπληξη ήρθε όταν είπε ότι "Ήμουν με τον Ρίτσαρντ 6 χρόνια, τα δυο παντρεμένοι" καθώς είναι γνωστό ότι ο γάμος έγινε το 1991 και έληξε το 1995.

"Ήμουν νέα, και παρόλο που δεν το πίστευα τότε, ήμουν πολύ νέα", ξεκίνησε η Σίντι, η οποία παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Γκιρ σε ηλικία 26 ετών -εκείνος ήταν 45.

"Είστε ακόμη φίλοι;", θέλησε να μάει ο Μαρον.

 

"Είματε φιλικοί, αλλά νομίζω ότι εκείνος έχει επιστρέψει στο να είναι 'ο Ρίτσαρντ Γκιρ' ξανά. Σαν ένας ξένος, γιατί δεν βλεπόμαστε πια. Νομίζω ότι κομμάτι του προβλήματος που είχε η σχέση μας ήταν ότι ενώ ήμασταν πολλά πράγματα δεν ήμασταν ποτέ φίλοι -και αυτό γιατί εγώ ήμουν πολυ νέα και εκείνος ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Και τότε, ξεκίνησα να μεγαλώνω και να μεγαλώνω μέσα μου... Είναι δύσκολο να αλλάξεις τη φύση μιας σχέσης όταν είσαι ήδη μέσα σε αυτή".

Η φιλία το κλειδί λοιπόν... Σαν ξένος πια ο Γκιρ. Και ο νυν σύζυγος;

 

Με τον Ράντι Γκέρμπερ γιόρτασαν φέτος τα 17 χρόνια γάμου (από όπου και το ποστάρισμα επάνω) και η ίδια εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας τους.

"Νομίζω ότι με το Ράντι λειτουργούμε γιατί ήμασταν φίλοι πρώτα. Ποτέ δεν προσποιήθηκα ότι μου αρέσει το μπέιζμπολ ή κάτι άλλο". 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ