Άγνωστες φωτογραφίες του Έλβις Πρίσλεϊ ξεχασμένες σε... συρτάρι | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:50
17/3/2016

Άγνωστες φωτογραφίες του Έλβις Πρίσλεϊ ξεχασμένες σε... συρτάρι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας πραγματικός "θησαυρός" βγαίνει στο "σφυρί" σε λίγες μέρες. Θησαυρός που ανακαλύφθηκε σκονισμένος μέσα σε συρτάρι σπιτιού στη Γερμανία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο "Βασιλιάς" όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Φωτογραφίες του Έλβις Πρίσλεϊ από τον καιρό της θητείας του στη Γερμανία το 1958, βρέθηκαν ξεχασμένες στο συρτάρι, μέσα στο λεύκωμα ενός κοριτσιού ονόματι Φράνσις.

Η Φράνσις, προφανώς είχε γνωρίσει τον Έλβις εκείνη την περίοδο καθώς εργαζόταν ως καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο και ήταν η μόνη αγγλίδα στο Bad Nauheim όπου ο Πρίσλεϊ "έκανε" φαντάρος.

Ο "θησαυρός" εντοπίστηκε όταν άνθρωποι του οίκου δημοπρασιών Channel Islands Auction μπήκαν σε ένα σπίτι στο Guernsey προκειμένου να αξιολογήσουν τα πράγματα που θα έβρισκαν εκεί.

Και βρήκαν αυτές τις φωτογραφίες ενός νεαρού Έλβις. Αρκετές είναι μάλιστα υπογεγραμμένες ως αυτόγραφα και η τιμή εκκίνησης αναμένεται στις £3.500 (€4.450)

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ