7 χρόνια γάμου για Τέιτουμ! Μες στα μέλια η αφιέρωση στη σύζυγο [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:10
12/7/2016

7 χρόνια γάμου για Τέιτουμ! Μες στα μέλια η αφιέρωση στη σύζυγο [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εφτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου και συνολικά έντεκα χρόνια που είναι μαζί κλείνουν ο Mr. Magic Mike Τσάνινγκ Τέιτουμ κι η Τζένα Ντουέιν και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα εορταστικά κι αγαπησιάρικα posts στα προφίλ τους στο Instagram.

Βέβαια, ανάμεσα στα δύο posts, εμείς μάλλον θα δώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας στη φωτογραφία που ανέβασε η Τζένα που αποτελείται από πολλά μικρά καρέ αγκαλιά με τον καλό της να φιλιούνται και να κάνουν πολλά τρελά κι αγαπησιάρικα, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι είναι ακόμα στο μήνα του μέλιτος. 

Για να δεις τη φωτογραφία κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα...

 

Βέβαια, όσο η Τζένα έγραψε απλά ένα «7χρόνια», ο Τσάνινγκ ήταν πιο περιγραφικός στη λεζάντα στη φωτογραφία της γυναίκας του που ανέβασε στο προφίλ του:

«Αυτή η γυναίκα, έντεκα χρόνια μαζί, εφτά χρόνια γάμου. Ευτυχισμένη επέτειο, μπισκοτάκι. Σε ευχαριστώ μωρό μου σ' αγαπάω. Συν του ότι είσαι κούκλα!!».

Κάνε κλικ για να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του...

 

Λογικό εάν σκεφτείς παλαιότερες δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος είχε πει ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι άψογη, αλλά και ότι επικοινωνούν πάρα πολύ καλά, ενώ το σεξ δε θα έπρεπε να είναι ο μόνος λόγος για να έχουν δύο άτομα σχέση. Πάντα ευτυχισμένοι ευχόμαστε εμείς!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ