25.000 αεροσυνοδοί εναντίον της Νικόλ Κίντμαν -Γιατί; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
19:17
3/4/2015

25.000 αεροσυνοδοί εναντίον της Νικόλ Κίντμαν -Γιατί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Επίθεση δέχτηκε η διάσημη ηθοποιός από εκεί που δεν το περίμενε... από τα "ψηλά".

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όταν δεχόταν να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της αεροπορικής εταιρείας "Etihad Airways", η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) σίγουρα δεν είχα φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Η διαφήμιση που γυρίστηκε σε ένα A380 της εταιρείας ήταν αυτή που εξόργισε τις 25.000 αεροσυνοδούς του αμερικανικού σωματείου, που επιτέθηκαν ευθέως και ανοιχτά στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό κατηγορώντας την ότι με αυτή την κίνησή της έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με τον ρόλο της ως "Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Γυναικών των Ηνωμένων Εθνών".

Συγκεκριμένα οι αεροσυνοδοί υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες εργασίας για τις γυναίκες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι σεξιστικές και απάνθρωπες, γεγονός που θα έπρεπε να είχε αποστρέψει την Κίντμαν από το να δεχτεί να διαφημίσει μια εταιρεία τους.

Ο Σύλλογος έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού κατά της Etihad και άλλων αεροπορικών εταιρειών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισημαίνοντας ότι "είναι γνωστοί για διακρίσεις και ελεεινή μεταχείριση των εργαζομένων γυναικών", ότι "βάζουν τις αεροσυνοδούς σε απομόνωση" και ότι "η Wall Street Journal είχε αποκαλύψει ότι απολύουν όσες μένουν έγκυοι".

Ιδού και το εν λογω κλιπ.

Από την πλευρά της, η Etihad απορίοπτει τον ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι η δέσμευσή της προς τους εργαζομένους της, είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της εταιρείας, ενώ η Νικόλ δεν έχει πάρει θέση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ