Το μοναδικό σημείο που πρέπει να ψεκάσεις για να μυρίζει το άρωμά σου μέχρι την επόμενη μέρα | ομορφια , περιποιηση | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
13:08
13/1/2019

Το μοναδικό σημείο που πρέπει να ψεκάσεις για να μυρίζει το άρωμά σου μέχρι την επόμενη μέρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποια δεν δηλώνει εθισμένη στο αγαπημένο της άρωμα; Πόσες από εμάς δεν υπερβάλλουμε φορώντας το, καταναλώνοντας κάθε φορά τεράστια ποσότητα στην προσπάθειά μας να το κάνουμε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα σημεία του κορμιού μας στα οποία θα πρέπει να ψεκάζουμε, καθώς εκεί είναι που το άρωμα «μένει» για περισσότερες ώρες.

Διάβασε επίσης: DIY: Η μάσκα που "χρειάζονται" τα μάτια σου για τις γιορτές είναι πολύ εύκολη και αποτελεσματική

Ποια είναι αυτά;

Η περιοχή πίσω από τα αυτιά, οι καρποί των χεριών και το εσωτερικό των αγκώνων. Τα σημεία αυτά παρουσιάζουν έντονη θερμότητα γι’ αυτό και θεωρούνται ιδανικά για να «φιλοξενήσουν» το άρωμά μας. Κι όμως, πολλές φορές η μυρωδιά υποχωρεί ύστερα από μερικές ώρες.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μυρίζεις όλη μέρα, ακόμα και την επόμενη; Το μυστικό κρύβεται στα μαλλιά σου.

Καλά κατάλαβες.

Διάβασε επίσης: Οι 4 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν γρήγορα

Ένα με δύο ψεκάσματα στα μαλλιά σου, μπορούν να σου εγγυηθούν πως θα δίνεις την εντύπωση στους γύρω σου πως μόλις αρωματίστηκες ακόμα κι αν το άρωμά σου ανήκει στην κατηγορία των light – εκείνων δηλαδή με την πολύ λεπτή, δροσερή μυρωδιά.

Αυτό συμβαίνει διότι η τρίχα απορροφά μέρος του αρώματος «φυλακίζοντας» το. Έτσι, στην περίπτωση που δε λουστείς, θα απολαύσεις τη φρεσκάδα του αρώματός σου και την επόμενη ημέρα. Κάτι που δε θα συμβεί με τα σημεία του κορμιού σου τα οποία ψέκασες.

Τώρα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Διάβασε και αυτό: H DIY μάσκα προσώπου που χρησιμοποιεί η Meghan Markle για λαμπερή επιδερμίδα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ