Θεραπείες άμεσης ενυδάτωσης μετά το καλοκαίρι (Giveaway)! | ομορφια , περιποιηση | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
11:38
17/9/2019

Θεραπείες άμεσης ενυδάτωσης μετά το καλοκαίρι (Giveaway)!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γράφει ο ιατρός – medical blogger του Myeyzin.com – Μάνος Δημονίτσας

 

Σίγουρα ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της αναδιοργάνωσης και του προγραμματισμού του χειμώνα που έρχεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, γυρνώντας από τις διακοπές μας βλέπουμε το πρόσωπό μας «θαμπό», αφυδατωμένο και πολλές φορές με ενοχλητικά «σπυράκια».

Ποιες θεραπείες ιατρικές αισθητικής μπορείς να δοκιμάσεις που θα ενυδατώσουν άμεσα το πρόσωπό σου δίνοντας την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη του;

Υπάρχει μια πληθώρα θεραπειών που με τα κατάλληλα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σου προσφέρουν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Στο Myeyzin θα βρεις αρκετές θεραπείες και πρωτόκολλα για οποιαδήποτε ανάγκη του προσώπου ή του σώματος.

Παρακάτω παρουσιάζουμε ότι νεότερο στον τομέα της αντιγήρανσης ο οποίος περιλαμβάνει 3 βήματα: μηχανικός τραυματισμός-απολέπιση ενυδάτωση – θρέψη, οξυγόνωση – σύσφιξη

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ

Για τους λάτρεις των μη επεμβατικών θεραπειών – δίχως βελόνες και σύριγγες –ως η must θεραπεία μετά το καλοκαίρι θεωρείται η υδροδερμοαπόξεση με διαμάντια.

Απομακρύνει νεκρά κύτταρα και σμήγμα. Μέσω του μηχανικού τραυματισμού του διαμαντιού προκαλεί το ερέθισμα στους ινοβλάστες του δέρματός μας για παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Η θεραπεία συνδυάζεται με ειδικά διαλύματα απολέπισης και ενυδάτωσης προσφέροντας ταυτόχρονα υγρασία στα κύτταρα του δέρματος.

Μπορεί να γίνει μια φορά το εξάμηνο ως καθαρισμός , ενώ σε περίπτωση ουλών ή λεπτών ρυτίδων μπορεί να επαναληφθεί 4-6 φορές για πιο ορατά αποτελέσματα.

Είσαι ακόμα πιο addicted στις νεότερες θεραπείες απολέπισης;

Τότε πρέπει να δοκιμάσεις το μηχάνημα Oxygeneo Super Facial που συνδυάζει

  • τον ιατρικό καθαρισμό του προσώπου

  • με την φυσική οξυγόνωση και

  • βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την έγχυση των απαραίτητων συστατικών.

 

Η ατομική κεφαλή του με τα αντιγηραντικά της συστατικά απομακρύνει την ανώτερη στιβάδα.

Ταυτόχρονα απελευθερώνει φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα που ενεργοποιούν τα κύτταρα του να στείλουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή προκαλώντας έτσι αύξηση της μικροκυκλοφορίας και βαθειά οξυγόνωση του δέρματος.

Το πρόσωπο «αναπνέει» κιόλας μετά την πρώτη εφαρμογή και η θεραπεία.

Μπορεί να επαναληφθεία 1 φορά τον μήνα για 4-6 συνεδρίες ως πρωτόκολλο αντιγήρανσης ή μια φορά το εξάμηνο ως ο απαραίτητος ιατρικός καθαρισμός δίχως βελόνες, ατμούς και τρυπήματα.

Στην χημική απολέπιση χωρίς μηχανικό τραυματισμό πέρα των κλασσικών peels έχουν προστεθεί τα nanopeels.

Αυτά περιέχουν νανοσωματίδια που δεν προκαλούν ερεθισμό κατά την διείσδυση βαθειά στην επιδερμίδα επιδρώντας στο χόριο και τους ινοβλάστες.

Πλούσια σε φερουλικό οξύ – ο superstar των αντιοξειδωτικών- βιταμίνη C και ρετινόλη (παράγωγο της βιταμίνης Α) προσφέρουν πέρα από την επιθυμητή

  • απολέπιση

  • την απαραίτητη λάμψη

  • τόνωση και

  • αντιγήρανση της επιδερμίδας

με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Χωρίς να χρειάζονται εξουδετέρωση, χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ο ενδιαφερόμενος αποχωρεί και απλώς το καθαρίζει 12-24 ώρες μετά!

Μπορεί να επαναληφθεί ανά 25 ημέρες συνδυαστικά με άλλες θεραπείες όμως σαν τελικός αριθμός δεν θα πρέπει να πέσει κάτω από 4 ενώ ιδανικά είναι 6-8.

Διάβασε περισσότερα στο σχετικό άρθρο Ό,τι Πρέπει να Ξέρεις για τα Νέα Nano-Peels Αντιγήρανσης

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ-ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η μεσοθεραπεία ήταν και θα είναι η κορωνίδα των θεραπειών ενυδάτωσης μετά το καλοκαίρι αφού μέσω μικροβελόνων γίνεται έγχυση βιταμινών και υαλουρονικού οξέος στο χόριο του δέρματος.

Οι βιταμίνες προσφέρουν αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση στις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που δημιουργήθηκαν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.

Το υαλουρονικό οξύ από την άλλη προσφέρει βαθειά ενυδάτωση.

Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να είναι από 1 μέχρι 6 σε διάστημα 3 μηνών ή περισσότερο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία ενώ το τελικό αποτέλεσμα μόλις ολοκληρωθεί ένας κύκλος μεσοθεραπειών μπορεί να κρατήσει από 6-12 μήνες.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με το PRP - πλάσμα του αίματος.

Είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια ύστερα από επεξεργασία του αποτελεί μια ακόμα επιλογή.

Πιο advanced για ενυδάτωση εκ των έσω και έναρξη μιας διαδικασίας αντιγήρανσης και ανάπλασης.

Ορατά αποτελέσματα όχι μόνο άμεσα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

Οι αυξητικοί παράγοντες που απελευθερώνονται σταδιακά από τα αιμοπετάλια που εγχύουμε στο δέρμα προκαλούν μια κλιμακωτή διέγερση των ινοβλαστών για νεοκολλαγογένεση.

Είναι μια διαδικασία που κρατά 40-60 ημέρες.

Το δέρμα του προσώπου φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό και καλύτερα ενυδατωμένο.

Ιδανικά ένα πρόσωπο ξεκινάει με ετερόλογες μεσοθεραπείς και ολοκληρώνεται με αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Αυτή μπορεί να επαναληφθεί συχνότερα σε βαθιές ρυτίδες, έντονες ουλές ακμής και σημάδια γήρανσης.

Ιδανικά ένα νεανικό πρόσωπο ακολουθεί 4 συνεδρίες το χρόνο, ενώ ένα μεγαλύτερο σε ηλικία πρόσωπο 4-6 το εξάμηνο.

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να ξεπεράσει και τον ένα χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφει στο τέλος των θεραπειών στην προηγούμενη του κατάσταση...

Το SUNEKOS.

Πρόκειται για μια φόρμουλα αντιγήρανσης με διεθνή αναγνώριση καθώς πέρα την ενυδάτωση που προκαλεί το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, περιλαμβάνει 6 αμινοξέα.

Μέσα από μελέτες αποδείχθηκε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός τους προκαλεί την έναρξη μιας διαδικασίας αντιστροφής του χρόνου.

Τα αμινοξέα αυτά ξεκινούν να δημιουργούν το απαραίτητο κολλαγόνο και ελαστίνη του δέρματος χαρίζοντας τον χαμένο όγκο του, την σφριγηλότητά του και την λάμψη του.

Το πρωτόκολλο αυτό αντιγήρανσης χρειάζεται 4 συνεδρίες με αυστηρή επανάληψη της εφαρμογής τους ανά 15-20 ημερες.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις και μικροπεριβάλλον για την χρησιμοποίηση των αμινοξέων από τους ινοβλάστες.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και απόλυτα φυσικό με διάρκεια από 8-12 μήνες!

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο: Η Θεραπεία Αντιγήρανσης SUNEKOS με Αμινοξέα & Υαλουρονικό Οξύ

Τα SKIN BOOSTERS

Αποτελούν μια νέα κατηγορία ενέσιμων υλικών που ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν ένα υβρίδιο ανάμεσα στα fillers και τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα.

Πρόκειται για μια νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέος, διασταυρωμένο αλλά πιο λεπτόρευστο που σε αντίθεση με το γνωστό αυξητικό υλικό που δίνει όγκο στο δέρμα, αυτό εγχύεται προκειμένου να χαρίσει ενυδάτωση για αρκετούς μήνες.

Κυρίως όμως να διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Τα boosters αποτελούν την ιδανική λύση για ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο ή απλώς «βαριούνται» τις συχνές επισκέψεις τους στον ιατρό τους.

Έχουν διάρκεια αποτελεσμάτων 9-12 μήνες αναλόγως εταιρείας και αναλόγως πόσο συχνή είναι η εφαρμογή τους.

Ιδανικά 3 συνεδρίες, με μια συνεδρία ανά 30 ημέρες.

Πρόσωπο με έντονη ξηρή επιδερμίδα βλέπουν «έντονη» αλλαγή από την πρώτη κιόλας εφαγμοή ενώ σε όλους τους τύπους επιδερμίδας μέσω της «θρέψης» που δημιουργούν κάτω από το δέρμα βοηθούν στην σταδιακή εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και σμίκρυνση των διεσταλμένων πόρων.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ

Πανέμορφες θεραπείες και πρωτόκολλα με serum, gel και masks έχουν έρθει πια στις επιλογές ενυδάτωσης!

Μάσκες εμπλουτισμένες με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπάνια πράσινα ελβετικά μήλα «Uttwiler Spatlauber” προσφέρουν τις αναπλαστικές ιδιότητές τους μαζί με τις ενυδατικές ενώ “το ρόδο της Δαμασκού” πλούσιο σε βιταμίνη C χαρίζει λάμψη και λεύκανση στις πιθανές δυσχρωμίες του προσώπου μετά το καλοκαίρι.

Μάσκες με λάσπη και άλατα από την Νεκρά Θάλασσα λειτουργούν ως συσφικτικές χάρη στα ιχνοστοιχεία που περιέχουν ενώ οι πιο εκκεντρικές μάσκες είναι οι ‘’Bird Poop Facial” με περιττώματα Ιαπωνικών αηδονιών που είναι πλούσια σε ουρία , αμινοξέα και πρωτεολυτικά ένζυμα.

Οι τελευταίες προσφέρουν όχι μόνο βαθιά ενυδάτωση αλλά και σύσφιξη αφού αποδομούν τα πεπτίδια σε μικρότερες μορφές , τα αμινοξέα, προκειμένου να απορροφηθούν και να χρησιμοποιηθούν ως τροφή στους ινοβλάστες για να παράξουν κολλαγόνο.

Στην ενυδάτωση εκ των έξω επανάσταση έχει φέρει και η παγοθεραπεία ή διαφορετικά frotox” με φανατική οπαδό την Kate Moss, η οποία κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει “βουλιάζει” το πρόσωπό της σε ένα μπωλ με παγάκια προκειμένου να θέσει τις ρυτίδες της σε χειμερία νάρκη.

Μέσω ειδικής κεφαλής κατεβαίνει η θερμοκρασία του προσώπου στους -18 βαθμούς Κελσίου προκαλώντας την σύσπαση των μυών και του δέρματος , δημιουργώντας έτσι ένα lifting effect.

Βοηθά στην συστολή των διεσταλμένων πόρων ενώ μέσω του μηχανισμού της αγγειοσυστολής – αντιδραστικής αγγειοδιαστολής προκύπτει λεμφική αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση του δέρματος του προσώπου από ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο.

Η παγοθεραπεία ευνοεί την απορρόφηση όλων των συστατικών που έχουν τοποθετηθεί στο δέρμα και βοηθά στην αποσυμφόρηση των ενοχλητικών «σακκουλών» στα μάτια. Η επανάληψή του γίνεται 1-2 φορές την εβδομάδα για περίπου 6 συνεδρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο: Κρυοθεραπεία Frotox Που Λατρεύουν οι Celebrities του Hollywood

Το ποια θεραπεία από όλες αυτές είναι απαραίτητη για το πρόσωπό σου είναι θέμα συζήτησης με τον ιατρό σου ο οποίος βάσει των συγκεκριμένων αναγκών του θα σου προτείνει μια ή περισσότερες θεραπείες από τις παραπάνω.

Συνδυαστικά ακολουθώντας ένα πρωτόκολλο που θα σου χαρίζει όχι μόνο την ενυδάτωση αλλά και την νεανικότητα, φρεσκάδα και λάμψη που όλοι ζητάμε μετά το καλοκαίρι.

Θες περισσότερα νέα, προσφορές και δώρα για θεραπείες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις;

Κάνε την εγγραφή σου στο MYEYZIN BEAUTY CLUB και μάθε όλα τα μυστικά για τις νεότερες θεραπείες του MYEYZIN.

GIVEAWAY: Κάνε like στην σελίδα μας στο FB:  Myeyzin και follow στο Instagram: @myeyzin αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο του womenonly και μπες στην κλήρωση για μια ολοκληρωμένη περιποίηση με τις παραπάνω θεραπείες με τον Δρ. Μάνο Δημονίτσα!

Ο ιδρυτής του Myeyzin.com, Dr. Μάνος Δημονίτσας

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ