ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τη ροβίτσα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να χυλώσει. Πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ μέχρι να επιτύχουμε μια λεία κρέμα -μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ζωμό ακόμα. Σερβίρουμε σε μπολ βάζοντας πάνω από κάθε σούπα λίγο από το συνοδευτικό, που έχουμε ετοιμάσει με τον εξής τρόπο: Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και τα καρότα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το πράσο, το αλάτι και το πιπέρι, τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά περίπου και σερβίρουμε.
Tip: Tο καρότο, το αφήνουμε λίγο παραπάνω από το πράσο στο τηγάνι. Aν θέλουμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρότο το οποίο έχουμε βράσει προηγουμένως.