Γαμοπίλαφο (εύκολη συνταγή) | κουζινα , συνταγες , όσπρια - ρύζι | womenonly.gr
11:18
9/9/2014

Γαμοπίλαφο (εύκολη συνταγή)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Bράζουμε 1 κιλό ζυγούρι και 1 κοτόπουλο σε μερίδες μέχρι να μαλακώσουν εντελώς. Κατόπιν, σουρώνουμε τον ζωμό και προσθέτουμε στην κατσαρόλα 8 ποτήρια νερό. Μόλις βράσει, ρίχνουμε ½ κιλό ρύζι καρολίνα. Προς το τέλος, σβήνουμε με τον χυμό 2 λεμονιών και 3 κουτ. σούπας στακοβούτυρο. Το μυστικό είναι να κατεβάσουμε το πιλάφι από τη φωτιά όσο έχει ακόμη αρκετό ζουμί και όχι όταν σφίξει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ