Τυρόπιτα της στιγμής | κουζινα , συνταγες , ορεκτικά | womenonly.gr
12:57
24/5/2015

Τυρόπιτα της στιγμής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υλικά για 4 κομμάτια

  • 200 γρ. φέτα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 4 αραβικές πιτούλες μεσαίου μεγέθους
  • 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • πιπέρι

Eκτέλεση

Ρίχνουμε σε τηγάνι τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τη μία αραβική πίτα για 1 λεπτό περίπου. Βάζουμε το 1/4 της φέτας και λίγο δυόσμο στη μισή επιφάνεια της πίτας, διπλώνουμε με την άλλη μισή ώστε να σχηματιστεί ένα μισοφέγγαρο και αφήνουμε για 1 λεπτό σε χαμηλή φωτιά στο τηγάνι να λιώσει το τυρί. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι. Επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες πίτες.

Tip
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε στις πιτούλες τη φέτα με κατίκι. Mη βάλετε όμως πολύ δυόσμο, γιατί θα πικρίσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ