ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
Για τις τηγανίτες
Για το ντιπ
Eκτέλεση
Ετοιμάζουμε τις τηγανίτες ανακατεύοντας καλά τα υλικά τους ώστε να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη και την αφήνουμε στην άκρη. Ανακατεύουμε τα υλικά του ντιπ, διορθώνοντας τη γεύση αν χρειαστεί. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα παντζάρια με τα υπόλοιπα υλικά. Κάνουμε μικρά πιτάκια με τη ζύμη και τα τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο. Αλείφουμε με την κρέμα παντζαριού και σερβίρουμε με το ντιπ.