Στριφτόπιτα τραγανή αλά Pandespani | κουζινα , συνταγες , ορεκτικά | womenonly.gr
11:33
17/2/2014

Στριφτόπιτα τραγανή αλά Pandespani

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τις πίτες που αρέσουν σε όλους αλλά για μη προφανή λόγο στην πράξη γίνονται λιγότερο συχνά, ηστριφτόπιτα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί σοβαρά τις προτιμήσεις μας στην κατηγορία. Δεν φτάνει που είναι διαφορετική οπτικά, ακολουθώντας το σχήμα του κοχλία ή 'το αποτύπωμα του Βούδα' (κατά το έργο του Βιρμανού Kyaw Win Hlaing), βάζει τέλος στη γνωστή διαμάχη της γωνίας και επειδή χρησιμοποιεί με άλλο τρόπο το φύλλο, ακόμη και στην ίδια ποσότητα η πίτα βγαίνει συνολικά πιο κριτσανιστή ή δημιουργεί αυτή την (επιθυμητή πάντα) τραγανή αίσθηση ή ισχύουν και τα δυο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 1
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Στριφτόπιτα τραγανή αλά Pandespani

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 1
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ