Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τη φρυγανιά) και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ασπρίσει ο κιμάς
Yλικά
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τη φρυγανιά) και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ασπρίσει ο κιμάς. Κατά διαστήματα, τον ανασηκώνουμε και τον χτυπάμε δυνατά με τα χέρια για να σπάσουμε τις ίνες του κρέατος. Αφήνουμε τον κιμά για λίγο να ξεκουραστεί και να ενωθούν οι γεύσεις. Ρίχνουμε τη φρυγανιά σε πιάτο. Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια, τα τυλίγουμε στη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε καλά λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τα ρολάκια από την άλλη πλευρά στα μισά του χρόνου ψησίματος.
Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε κάποια λαχανικά ή αβγά βραστά στο μείγμα για τα ρολάκια ή να αντικαταστήσουμε με φέτα τα τυριά.