ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 40 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 40 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Υλικά
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές Φλωρίνης και τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, το θυμάρι και τη χαρίσα (ή το πιπέρι), αλατίζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να τραβήξει για 20 λεπτά. Παράλληλα, κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες. Στη συνέχεια, απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας σε κάθε αραβική πίτα και μοιράζουμε πάνω τους τις αγκινάρες κομμένες στα τέσσερα, τα λουκάνικα και την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε στους 210°C για 12-15 λεπτά.