ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 24 κομμάτια
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη φέτα με το γάλα και ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε το κυδώνι με το βούτυρο και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και την κανέλα. Mόλις καραμελώσει το κυδώνι, αναμειγνύουμε με τη φέτα και προσθέτουμε τον δυόσμο. Bάζουμε μία κουταλιά από τη γέμιση στο φύλλο που έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και τυλίγουμε δίνοντας το σχήμα της αρεσκείας μας στο πιτάκι. Λαδώνουμε το ταψί, αραδιάζουμε τα πιτάκια, αφού πρώτα τα αλείψουμε με ένα πινέλο βουτηγμένο στον κρόκο του αβγού. Ψήνουμε στους 180oC για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.