ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 30 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aφαιρούμε με το ειδικό εργαλείο τη σαρκα της πατάτας κάνοντας μια μεγάλη τρύπα. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια και το σκόρδο, σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου, να απορροφηθούν τα υγρά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε τις πατάτες. Τυλίγουμε κάθε πατάτα με μία φέτα μπέικον, τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 170οC για 20 λεπτά περίπου.