ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Υλικά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και τα λιώνουμε με πιρούνι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τις 2 κουτ. σούπας λάδι σε μέτρια φωτιά για 5-7 λεπτά. Ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το βρασμένο αβγό σε βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε το αλάτι, προσθέτουμε πιπέρι και το βρασμένο αβγό ψιλοκομμένο. Πλάθουμε κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.