Χωρίζει η Έλλη Κοκκίνου! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
22:47
22/3/2010

Χωρίζει η Έλλη Κοκκίνου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μεγάλες εκπλήξεις κρύβει η φετινή χρονιά κι ένα ακόμη διαζύγιο έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει μετά από δυόμιση χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες εκπλήξεις κρύβει η φετινή χρονιά κι ένα ακόμη διαζύγιο έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει μετά από δυόμιση χρόνια με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Η είδηση του διαζυγίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο, ευτυχισμένο και τίποτε δεν επισκίαζε την οικογενειακή του ευτυχία.

Ειδικά, ο ερχομός του 2χρονου γιου τους, Αλέξανδρο πίστευαν όλοι ότι ήρθε να επισφραγίσει τον μεγάλο έρωτα που ζούσαν για περισσότερα από εφτά χρόνια. Άσε, που σε δηλώσεις της η Κοκκίνου δεν άφηνε κανένα υπονοούμενο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό εντάχθηκε στο δυναμικό της νέας εταιρείας του Φοίβου, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και η ίδια έδειχνε ανανεωμένη κι ενθουσιασμένη για το νέο της ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Κοκκίνου εδώ και καιρό έχει μετακομίσει με τον γιο της σε σπίτι στα νότια προάστια. Η Έλλη τηρεί σιγή ιχθύος, αφού δεν θέλει να σχολιάσει τα περί χωρισμού. Ο Βασιλειάδης, όμως, στο δελτίο του Star επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας ότι βρίσκονται κιόλας στη διαδικασία του διαζυγίου. Ζήτησε, δε, από τα ΜΜΕ να αφήσουν έξω από τις αναφορές τους το παιδί τους.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ