Χειρότερα δεν γινόταν στον τελικό του Fame! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:07
29/6/2006

Χειρότερα δεν γινόταν στον τελικό του Fame!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τέσσερις μήνες και δεν κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου να δει ολόκληρο Live του Fame Story. Την Τετάρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέσσερις μήνες και δεν κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου να δει ολόκληρο Live του Fame Story. Την Τετάρτη, επειδή ήταν ο τελικός είπα να το κάνω. Ε, τέσσερις ώρες ήταν αυτές, θα πέρναγαν, ενώ λόγω της ημέρας όλο και κάτι καλό θα βλέπαμε. Φευ, φευ. Ο τελικός όχι μόνο δεν ήταν μία από τα ίδια με τα προηγούμενα Live, αλλά χειρότερος. Τι να πιάσω και τι να αφήσω. Τους παίκτες; Πως τα είχαν ντύσει έτσι τα έρμα. Χάθηκε να τους βάλουν μία τουαλέτα, ένα κοστούμι; Ειδικά, τον Λεωνίδα, που αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής, τον είχαν «μεταμφιέσει» σε...Γιάννη Φλωρινιώτη!

Την Σοφία Αλιμπέρτη; Τέσσερις μήνες δεν εντυπωσίασε, για ποίο λόγο να τα καταφέρει τώρα; Αν και η αλήθεια είναι, πως εντυπωσίασε με τα «μαργαριτάρια» που εκτόξευε με κάθε ευκαιρία. Αφού δεν το έχει η ηθοποιός, τι τις ήθελε τις δύσκολες προτάσεις και δεν περιοριζόταν στα «σιγουράκια» του τύπου: «Ναι», «Όχι», «Πάμε παρακάτω»; Με την Αλιμπέρτη, μία ώρα ακόμη να κρατούσε το live και θα ξεχνάγαμε τα λίγα ελληνικά που ξέρουμε. Ακούς εκεί, «κουφή η ώρα που τα ακούει»! Ντόινγκ...

Να πιάσω το show γενικότερα; «Και με πιάνουν τα κλάματαααα». Θυμάσαι στον τελικό του Fame Story 2, όπου ο Ευταξίας και η Ξεπαπαδάκου είχαν παρουσιάσει το Vogue; Ε, αυτό το νούμερο ήτο τέχνη μπροστά σε αυτά που είδαν τα ματάκια μας στον χθεσινό τελικό. Η Μαρία Ιωαννίδου παρουσίασε τη «λυσσασμένη γάτα», αλλά από όλο το στήσιμο εμείς καταλάβαμε μόνο το...λυσσασμένη! Η Άννα Καψάλη ντύθηκε Μέριλιν Μονρόε, μπήκε σε μία τεράστια χάρτινη τούρτα (μπορείς να μου εξηγήσεις πως η Αλιμπέρτη την πέρασε για αληθινή;) και ακόμη να συνέλθω από αυτό που είδαν τα ματάκια μου. Με λίγα λόγια να πάει αυτός ο τελικός και να μην ξανάρθει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ