Χαμός στη show biz | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
22:39
5/6/2001

Χαμός στη show biz

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τα λόγια του σήκωσαν...θύελλα αντιδράσεων
Τα λόγια του σήκωσαν...<BR>θύελλα αντιδράσεων
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της ντόπιας show biz έχει ξεσπάσει μια ταραχή. Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου που αφορούσαν τις συναδέλφους του, Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή. Ο αοιδός άφησε υπονούμενα για την ηλικία της Βίσση, ενώ για τη Γαρμπή είπε . . . τίποτα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει το διάστημα που σε γνωρίζω να σου πω ότι σε θεωρώ μέγα gentleman; Αν όχι, στο λέω τώρα. "Σώτο μου είσαι άντρας με Α κεφαλαίο, διότι αν μη τι άλλο ξέρεις να τιμάς και να σέβεσαι το γυναικείο φύλο". Και πριν βγάλεις το συμπέρασμα ότι τα πολλά μποφόρ των τελευταίων ημερών ταρακούνησαν λίγο τα . . . μυαλά μου, σου εξηγώ τι εννοώ.

Τις τελευταίες ημέρες, Σώτο μου, στο χώρο της ντόπιας show biz έχει ξεσπάσει μια ταραχή. Ο λόγος είναι κάποιες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου που αφορούσαν τις συναδέλφούς του, Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή. Ο αοιδός Σώτο μου, το περασμένο Σάββατο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, "Μαζί". Σε κάποιο σημείο ο Λιάτσος του ζήτησε να πει τη γνώμη του για την Καίτη Γαρμπή. "Τίποτα" είπε αυτός. Ο δημοσιογράφος επανέλαβε, θεωρώντας ότι ο καλλιτέχνης δεν είχε καταλάβει. Και πάλι εισέπραξε την ίδια απάντηση, ένα ξερό: "Τίποτα".

Μετά ρωτήθηκε για την Άννα Βίσση. "Είναι η γυναίκα τραγουδίστρια που μας μεγάλωσε" απάντησε. Κάγκελο ο Λιάτσος, δε ρώτησε περισσότερα, διότι φοβήθηκε ο άνθρωπος τι θα μπορούσε να ακούσει στη συνέχεια. Ωστόσο, φίλτατε αυτά ήταν αρκετά για να θυμώσουν οι προαναφερθείσες κυρίες. Ποιος τις είδε και δεν τις φοβήθηκε.
Άσχημο πράγμα να ξεκινάς μικρή
Άσχημο πράγμα να ξεκινάς μικρή

Η Καιτούλα ζητούσε από φίλους και γνωστούς να της πουν ποιος είναι αυτός ο Στέλιος Ρόκκος, διότι η γυναίκα μόνο δύο φορές έχει ακούσει γι' αυτόν. Μια που κάηκε το . . . ψαροκάικό του ή κάτι τέτοιο και η δεύτερη τότε που τα είχε με τη Ρούλα Κορομηλά. Στεγνό "κάρφωμα" από την αοιδό συμφωνείς; Κι εγώ έτσι δε θα απαντούσα.

Η Βίσση από την άλλη για μια ακόμη φορά άκουσε υπαινιγμούς για την ηλικία της. Η πρώτη ήταν από τη Βανδή, μετά ακολούθησε ο Σφακιανάκης και τώρα ο Ρόκκος. Το δυστύχημα του να ξεκινάς μικρός την καριέρα σου και μόλις περάσουν τα χρόνια οι άλλοι να θεωρούν ότι είσαι . . . δεινόσαυρος. Και η Αννούλα ζητούσε από τους φίλους της να της εξηγήσουν τι εννοεί ο συνάδελφός της με αυτό, καθότι από όσο γνωρίζει τους χωρίζουν μόνο τρία χρόνια.

Ρε συ Σωτηράκη, μήπως ο Ρόκκος όταν έλεγε για την ηλικία της Βίσση να αναφερόταν στον 20χρονο γιο του; Ότι και καλά ρε παιδί μου, όταν έκλαιγε το μωρό του έβαζε τη "Μεθυσμένη Πολιτεία" για να σταματήσει, τα άκουγε και ο ίδιος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια θεωρεί πως έβαζε το άσμα για δική του . . . χρήση.

Όπως και να έχει το πράγμα, οι δύο φίλες αποδίδουν το γεγονός στο ότι ο αοιδός έχει κόμπλεξ με τις γυναίκες. Τι να σου πω δεν το γνωρίζω.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ