Τύφλα να χει η... Κομανέτσι εμπρός στην Γερμανού | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:17
31/10/2013

Τύφλα να χει η... Κομανέτσι εμπρός στην Γερμανού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

 Τη Ναταλία Γερμανού την αγαπάμε, τη συμπαθάμε, αλλά να μάς συγχωράει, τον τελευταίο καιρό δεν μας τα λέει όμορφα. 

 Έχει πέσει σε «παγίδες» που θα περιμέναμε ότι η ευφυής Ναταλία θα τις είχε δει. Αλλά δεν τις είδε. Και η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής είναι του... λόγου το αληθές. Ειδικά ο πρόλογος της που ήταν «καρφιά» για τον Alpha και την Κων/να Σπυροπούλου μόνο αρνητική εντύπωση και σχόλια προκάλεσε.

 

Κι αντί η Ναταλία που μάς έχει συνηθίσει να είναι ειλικρινής και ντόμπρα στην άποψη της, να πάρει πάνω της τις βολές εναντίον του πρώην καναλιού της και της πρώην συνεργάτιδά της ή έστω να σιωπήσει, όπως έκανε πέρυσι, «κρύφτηκε» πίσω από το δάχτυλό της. Έκανε μία ωραιότατη κωλοτούμπα, που τύφλα να χει εμπρός της η... Κομανέτσι.  

 

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Βήμα Fm για τον πολυσυζητημένο πρόλογο της πρεμιέρας και δεν σου κρύβω προς στιγμή πίστευα ότι είχαν βάλει τον... Μητσικώστα να μιμηθεί την Γερμανού. Γιατί, όχι σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι η Ναταλία σε χρόνο dt θα έπαιρνε πίσω όσα με χαρακτηριστική άνεση, έλεγε στην πρεμιέρα της.

 

 «Τα κείμενα ανήκουν σε μια πάρα πολύ καλή δημοσιογράφο, την Ελίζα Μπενβενίστε. Είθισται στις εκπομπές αυτές να υπάρχει ένας πρόλογος ο οποίος γράφεται από κάποιον άλλον και όχι από τον παρουσιαστή. Όταν λοιπόν μου έγραψαν τα κείμενα του προλόγου μου είπαν "Μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον πρόλογο;" και είπα "Παιδιά, νομίζω πως μπορώ". Ο πρόλογος δεν είχε στόχο την περσινή συνεργασία. Ο πρόλογος είχε στόχο γενικά την τηλεόραση, και αν θέλεις το κλείσιμο του προλόγου που έλεγε ότι "Πρέπει να το πάρω απόφαση πως ό, τι κι αν υπογράψεις δεν ισχύει ποτέ", την ώρα που το έλεγα αυτό, πίσω από την κάμερα στεκόταν ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος κούνησε το κεφάλι του τύπου "Τι είναι αυτά που λες κορίτσι μου, στο ίδιο σου το κανάλι έχεις υπογράψει πριν ένα μήνα συμβόλαιο και λες ότι κι αν υπογράψω δεν ισχύει ποτέ;". Θα μπορούσε και ο ΑΝΤ1 να παρεξηγηθεί λιγάκι όταν κάνεις ένα τέτοιο πρόλογο. Είχε σαν στόχο γενικά μια τηλεόραση η οποία αλλάζει διαρκώς, δεν τηρεί τις υποσχέσεις της δεν είναι και η πιο αξιοκρατική τηλεόραση του κόσμου. Δεν είχε στόχο την περσινή σεζόν. Η ευθεία βολή μου δεν πήγαινε εκεί».

 

Αυτά είπε, λοιπόν, η Ναταλία μας.

 

Και θα συμπληρώσω εγώ λοιπόν, ότι εκτός από την τηλεόραση, άλλαξε και η Ναταλία μας. Ειδικά, τον τελευταίο καιρό έχουμε να κάνουμε με... μετάλλαξη! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ