Τρέχει κάτι με Αφλεκ - Σπίαρς; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:21
2/2/2004

Τρέχει κάτι με Αφλεκ - Σπίαρς;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κρατάει κουτί
Κρατάει κουτί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Δεν θέλεις να με παντρευτείς; Τότε είναι καιρός να χωρίσουμε" απείλησε η Τζένιφερ Λόπεζ τον Μπεν Άφλεκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Δεν θέλεις να με παντρευτείς; Τότε είναι καιρός να χωρίσουμε" απείλησε η Τζένιφερ Λόπεζ τον Μπεν Άφλεκ και του έκανε την καρδιά περιβόλι. Ο διάσημος ηθοποιός άλλο που δεν ήθελε να ακούσει τη μαγική λέξη "χωρίζουμε" και σαν ήρθε η ευλογημένη εκείνη στιγμή είπε το μεγαλοπρεπέστατο "O.k."! Έτσι, το έπος της "Bennifer" έλαβε τέλος.

Όλα αυτά είναι γνωστά, τα έχουμε ακούσει και διαβάσει ουκ ολίγες φορές την τελευταία εβδομάδα. Ποίος, όμως, είναι ο ρόλος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον χωρισμό και γιατί εμπλέκεται το όνομα της "σκανδαλιάρας" αοιδούς; Απ' ότι ακούγεται και λέγεται στο Χόλιγουντ, η Σπίαρς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μπεν, ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία αναφερόταν σε αυτήν με κολακευτικά λόγια.

Το γεγονός αυτό τσάντισε την Τζένιφερ, η οποία - όχι ότι είχε ανάγκη - όμως ένιωθε να συγκρίνεται με τη νεαρά, νιώθοντας άβολα. Ειδικά, τις τελευταίες μέρες της "Bennifer" , η Τζένιφερ ήτο σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ο καλός της μιλούσε συνέχεια για την Μπρίτνεϊ, ενώ και η διαζευγμένη πονηρή μικρή αναφερόταν με μελιστάλαχτα λόγια στον Αφλεκ, του τύπου: "Αχ, έναν τέτοιον άντρα θέλω", "Τύχη που την έχουν μερικές" και άλλα τέτοια. Όσο ο Μπεν δεν υπερασπιζόταν τη σχέση του, αλλά ένιωθε κολακευμένος με την Μπρίτνεϊ, τόσο η Λοπέζ γινόταν...Τούρκα από το κακό της. Τη συνέχεια, την ξέρεις.Το ερώτημα, όμως, είναι ένα: Λες να σιγοκαίει μια φλόγα πάθους ανάμεσά τους;


Και μετά σου λέει ο Αφλεκ...θέλω από δω και στο εξής, να ασχολούνται με τα επαγγελματικά και όχι με τα προσωπικά μου!!!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ