Του έκλεψαν το σπέρμα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:04
13/9/2005

"Του έκλεψαν το σπέρμα"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Χάθηκε γόνιμο σπέρμα πριν ένα χρόνο. Παρακαλείται όποιος το είδε ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του, Θανάση Καραχρήστο"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χάθηκε γόνιμο σπέρμα πριν ένα χρόνο. Παρακαλείται όποιος το είδε ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του, Θανάση Καραχρήστο. Δίδεται υψηλή αμοιβή». Το παραπάνω θα μπορούσε να ήταν μία πραγματική αγγελία σε εφημερίδα, που μεταξύ μας, αν είχε δημοσιευθεί, θα έβγαζε τον κάτοχό του σπέρματος Καραχρήστο από πολλά προβλήματα και κυρίως από αυτό της πατρότητας. Ξέρω, ξέρω, σε έχω μπερδέψει τα μάλα, γι αυτό και θα το πάρω από την αρχή.

Ανοίγω την Δευτέρα να δω τη νέα Λαμπίρη (που μεταξύ μας μου θυμίζει παλιά Τατιάνα) και πέφτω σε έναν μεγάλο τίτλο: «Μου έκλεψαν το σπέρμα». Μου κόπηκαν τα πόδια. Ποιος και ποιανού το σπέρμα έκλεψε, γιατί και πως. Γίνονται τέτοια πράγματα στην εποχή μας; Κι αν ναι, που βαδίζει τότε τούτος ο κόσμος; Το «θύμα» είναι ο Θανάσης Καραχρήστος κι αν ως όνομα δε σου λέει τίποτε, τότε σου υπενθυμίζω πως πρόκειται για τα πρώην «πράσινα μάτια» της Κατερίνας Θάνου, δηλαδή ο πρώην σύζυγός της. Η «κλέφτρα» είναι μία νεαρή κοπέλα, η οποία αφού πήρε τη «λεία», προχώρησε αμέσως στο...σατανικό σχέδιο της. Αυτό-γονιμοποιήθηκε, έμεινε έγκυος (δυνατό το σπέρμα Καραχρήστου) και τώρα ζητάει από το...θύμα την αναγνώριση του παιδιού.

Η ιστορία δεν είναι καινούργια. Έχει ξεκινήσει λίγους μήνες πριν, όταν η νεαρή κοπέλα έβγαλε στη δημοσιότητα πως κυοφορεί το παιδί του πρώην της Θάνου. Τότε, ο Καραχρήστος είχε αρνηθεί και πως έχει παιδί μαζί της και πως υπήρξαν ζευγάρι. Με το καιρό άλλαξε κάποια στοιχεία και τώρα κατέληξε στη μεγάλη αποκάλυψη πως του έκλεψε το σπέρμα. Και ιδού το μεγάλο ερώτημα: πως του το έκλεψε το σπέρμα; Δεν ήταν μπροστά αυτός την ώρα της κλοπής; Πάντως, η εν λόγω ιστορία προβλημάτισε τα μάλα την εκπομπή που δεν έλεγε να βγάλει εκείνο τον τίτλο. Μη σου πω ότι θα τον χρησιμοποιήσω κι εγώ, διότι πολύ μου άρεσε!!!!!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ