Το Star κάνει τη διαφορά! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:50
5/12/2006

Το Star κάνει τη διαφορά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια και οι εφημερίδες κάνουν δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων για το ποιο κόμμα θα κερδίσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια και οι εφημερίδες κάνουν δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές (αν είχαμε τώρα), το Star γι’ ακόμη μία φορά κάνει τη διαφορά. Διεξάγει μεγάλη δημοσκόπηση για την ανάδειξη της «τραγουδίστριας της χρονιάς». Τι «καταλληλότερος πρωθυπουργός» και κουραφέξαλα. Αυτό είναι σοβαρό ερώτημα που καλείται ο κόσμος να αποφασίσει και να ψηφίσει.

Υποψήφιες είναι οι γνωστές - άγνωστες. Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Πέγκυ Ζήνα και Μαριάντα Πιερίδη. Η υποψηφιότητα των τεσσάρων πρώτων είναι λογική κι επόμενη. Η Πιερίδη, όμως, από που προκύπτει; Άγνωσται αι βουλαί του Star. Και στο κάτω, κάτω δική τους δημοσκόπηση είναι, όποια θέλουν βάζουν!

Το κανάλι έχει δώσει μεγάλη σημασία στο μεγάλο αυτό γκάλοπ, που θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα. Μάλιστα, κάθε μέρα έχουμε κι ενημέρωση από το κεντρικό δελτίο του σταθμού για το πως πάει η ψηφοφορία. Εμ, τόσο άγχος το έχουμε. Να μας αφήσουν στα μαύρα σκοτάδια μία εβδομάδα, χωρίς να μας δώσουν μία ιδέα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ