Το ξένο κρατάει το γάμο ζωντανό! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:29
16/7/2008

Το "ξένο" κρατάει το γάμο ζωντανό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Σεμινάρια για έναν πετυχημένο γάμο μπορούν να παραδώσουν ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγος του, Τζάντα αφού φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει βρει τη μυστική συνταγή της επιτυχίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σεμινάρια για έναν πετυχημένο γάμο μπορούν να παραδώσουν ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγος του, Τζάντα αφού φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει βρει τη μυστική συνταγή της επιτυχίας. Τους βλέπεις τόσα χρόνια παντρεμένους και απορείς πως γίνεται στον κόσμο του Χόλιγουντ, όπου τα διαζύγια είναι κάτι «φυσιολογικό», αυτοί να τα καταφέρνουν.

Την απάντηση έδωσε πρόσφατα ο Γουίλ Σμιθ, που λίγο παραδοσιακός και ντροπαλούλης να είσαι, παθαίνεις σοκ με αυτά που ακούς. Τι είπε; Ότι κρατούν τον γάμο τους ζωντανό επειδή και αυτός και η Τζάντα έχουν κατά καιρούς εξωσυζυγικές περιπέτειες. Βλέπει ο Γουίλ κάποια νοστιμούλα και τσαχπινούλα, που του γυαλίζει; Την «πλευρίζει» κι αφού τελικά τη «ρίξει» ενημερώνει τη σύζυγό του, ότι πρόκειται να πάει με άλλη. Και πηγαίνει. Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για την Τζάντα.

Ο Σμιθ δεν αποκάλυψε πόσες φορές έχει συμβεί αυτό, όμως παραδέχτηκε πως αρκετά συχνά βαριούνται, ενώ ξεκαθάρισε πως πρόκειται μόνο για εφήμερες περιπέτειες και όχι για κανονικές σχέσεις. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, κρατούν ζωντανό τον γάμο τους. Ο μόνος λόγος, όμως, που θα χώριζαν θα ήταν αν ένας από τους δύο δεν ενημέρωνε τον άλλον για κάποια «περιπέτεια» και το μάθαινε εκ των υστέρων. Τότε, ναι ο γάμος τους έχει πρόβλημα και είναι αιτία διαζυγίου. Τι να πει κανείς.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ