Το gay φιλί του Λιβιεράτου! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:11
1/12/2009

Το gay φιλί του Λιβιεράτου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ο Λάμπης Λιβιεράτος και φέτος ανέβηκε στο σανίδι, αλλά αυτό το ξέρεις, διότι κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου. Μάθε, τώρα αγαπημένε μου ότι ο Λάμπης φέτος κάνει τη μεγάλη έκπληξη ως Μπρούνο στην παράσταση «Φόνος μετά μουσικής».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Λάμπης Λιβιεράτος και φέτος ανέβηκε στο σανίδι, αλλά αυτό το ξέρεις, διότι κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου. Μάθε, τώρα αγαπημένε μου ότι ο Λάμπης φέτος κάνει τη μεγάλη έκπληξη ως Μπρούνο στην παράσταση «Φόνος μετά μουσικής». Ποια είναι αυτή; Φιλάει στο στόμα έναν άνδρα! Πάλι καλά που δεν υπάρχει... ΕΣΡ στο θέατρο, διότι θα πήγαινε το πρόστιμο σύννεφο.

Βέβαια, πρόκειται για κωμωδία και το περίφημο gay φιλί που δίνει ο Λιβιεράτος είναι μία κωμική ανατρεπτική στιγμή. Ο «τυχερός» που τον φιλάει ο πάλαι ποτέ αοιδός, είναι ο Νίκος Γεωργάκης. Αλλά μη νομίζεις, σε αυτή την παράσταση ο Λιβιεράτος είναι αυτό που λέμε... «δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα», αφού ερωτοτροπεί με τρεις γυναίκες. Μία εκ των οποίων είναι η Μαρία Κορινθίου. Πάντως, η φωτογραφία από την επίμαχη σκηνή (που είδα στην Espresso) δεν είναι τόσο καθαρή, αλλά μου έχει εξάψει την περιέργεια (όχι ότι ήθελα και πολύ) να πάω να δω θέατρο...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ