Το διαμάντι και η Μύκονος της έπεσαν...βαριά! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:30
2/8/2005

Το διαμάντι και η Μύκονος της έπεσαν...βαριά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ήλθε, είδε και απήλθε το ζεύγος Πάρης Κασιδόκωστας και Παρίς Χίλτον, οι οποίοι όσες μέρες έμειναν στην Ελλάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήλθε, είδε και απήλθε το ζεύγος Πάρης Κασιδόκωστας και Παρίς Χίλτον, οι οποίοι όσες μέρες έμειναν στην Ελλάδα δεν μπήκαν καν...στον κόπο να προκαλέσουν, όπως στο εξωτερικό. Όχι, ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το ζευγάρι ήταν τυπικό και ένα βήμα πριν...μονάσει! Και τις αταξίες του έκανε, και η Παρίς μας χάρισε μοναδικά πλάνα ανοίγοντας τα πόδια της κάθε φορά που κατέβαινε από το αυτοκίνητο, αλλά τι να το κάνεις; Έχουμε δει κι άλλες ξεβράκωτες! Αυτό που με νευρίασε με το ζευγάρι είναι πως περίμενε να πάει στο Σεν Τροπε για να γίνει «λιώμα», ειδικά η Πάρις, που την πήραν σηκωτή και την παρέδωσαν στην αγκαλιά του Πάρη (καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ), ενώ ο νεαρός αμέσως άρχισε το χοντρό μπαλαμούτι στην καλή του. Και οι ξένοι φωτογράφοι απαθανάτισαν τις στιγμές.

Κι ερωτώ εγώ. Δεν έχουμε εμείς καλούς φωτογράφους για να απαθανατίσουν τέτοια πλάνα; Μήπως δεν έχουν οι δικοί μας μηχανές με ζουμ και φλας; Γιατί, το ζευγάρι δεν τους έδωσε μία τέτοια σκηνή; Το Star και το Alter δεν μπορούσαν να τα σεβαστούν λιγάκι, που από την πρώτη στιγμή τους είχαν πάρει ξοπίσω και είχαν γίνει σκιά τους και να τους δώσουν κάτι; Ακόμη και τον τσακωμό τους στη Μύκονο, όπου η Χίλτον μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε για τον Σεν Τροπέ, το έκαναν μακριά από τα φλας, των Ελλήνων, διότι άμα ήσαν στο εξωτερικό, η Πάρις κουβέντα δεν θα έβγαζε μέχρι να έρχονταν οι πρώτες κάμερες. Δεν πειράζει, οι δικοί μας να τα δουν που την πήραν και στα σοβαρά, επειδή φόρεσε ένα ρομαντικό κοκτέιλ φόρεμα, έπιασε τα μαλλιά της κότσο κι επιδείκνυε κάθε λίγο και λιγάκι το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

Που παρεμπιπτόντως, αυτό δεν ήταν δαχτυλίδι αλλά τα νταμάρια της Πεντέλης σε κοτρόνα - διαμάντι! Αφού απόρησα πως τέτοιο δάχτυλο αδράχτι κουβαλούσε την κοτρόνα. Δεν πάθαινε αγκύλωση; Μέχρι που πληροφορήθηκα πως η Παρίς επειδή κουράστηκε να κουβαλάει το δαχτυλίδι, ζήτησε από τον αγαπημένο της να της αγοράσει ένα άλλο. Και ο Πάρης έσπευσε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της. Τι κι αν είχε δώσει τρία εκατομμύρια δολάρια για να το αγοράσει;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ