Το αφιέρωμα της Ελένης στη Ρούλα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:49
1/10/2007

Το αφιέρωμα της Ελένης στη Ρούλα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται», «Ανάγκα AGB και η Ελένη πείθεται». Τι... πείθεται; Να αφιερώσει μεγάλο μέρος της εκπομπής της στη Ρούλα Κορομηλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται», «Ανάγκα AGB και η Ελένη πείθεται». Τι... πείθεται; Να αφιερώσει μεγάλο μέρος της εκπομπής της στη Ρούλα Κορομηλά προβάλλοντας ένα αφιέρωμα για την «αιώνια αντίπαλο» σχετικά με τη ζωή της, τους έρωτες, τα επαγγελματικά της και τα «χτυπήματα» της μοίρας. Ομολογώ πως οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα ωραιότατο και άκρως συγκινητικό βίντεο, που η εγκυμονούσα Ελένη λίγο έλειψε να μπήξει τα κλάματα.

Ειδικά, στο σημείο που η Ρούλα κατέρρευσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα μάτια της Ελένης βούρκωσαν. Σνιφ, σνιφ. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μύγα και να βρισκόμουν στο σπίτι της Ρούλας εκείνη την ώρα. Να έβλεπα αντιδράσεις της Κορομηλά όταν η «αιώνια» παρουσίαζε το βίντεο. Βέβαια, θα καθόμουν μακριά, διότι ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Γιατί, δε νομίζω η Ρούλα να πέταξε από τρελή χαρά κι ας ήταν - όπως είπα - ένα ωραιότατο και συγκινητικό βίντεο. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό πολλοί ασχολούνται με το τηλεοπτικό μέλλον της Κορομηλά και αν αυτό προβλέπεται ευοίωνο ή όχι. Μέχρι που είπαν κάποιοι ότι η Κορομηλά είναι σαν τα άλογα που τα σκοτώνουν όταν γεράσουν! Μπρρρρ. Ε, μέσα σε αυτόν τον πανικό, αν είσαι λίγο παραπάνω... ευαίσθητος, ένα τέτοιο αφιέρωμα από την συγκινημένη «αιώνια» για όσα άσχημα σου έχουν συμβεί, είναι το... κερασάκι στην τούρτα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ