Τις μόνιασε ο Θέμος! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:31
21/11/2007

Τις μόνιασε ο Θέμος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τις προηγούμενες μέρες όλα τα μεσημεριανά είχε απασχολήσει μία... υπερμεγέθη κόντρα ανάμεσα στην Μαριάννα Ντούβλη και την Πόπη Μηλιωτάκη. Των «ζουμπουρλούδων το πανηγύρι» είχε γίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις προηγούμενες μέρες όλα τα μεσημεριανά είχε απασχολήσει μία... υπερμεγέθη κόντρα ανάμεσα στην Μαριάννα Ντούβλη και την Πόπη Μηλιωτάκη. Των «ζουμπουρλούδων το πανηγύρι» είχε γίνει στα διάφορα πλατώ που φιλοξενούνταν οι δύο γυναίκες και όλα έδειχναν πως αυτή η κόντρα είχε πολύ φαΐ ακόμη. Τελικά, αυτό δεν συνέβη και ας είναι καλά ο Θέμος Αναστασιάδης, που ωσάν άλλος Κόφι Αναν ανέλαβε... ειρηνευτικό ρόλο.

Ντούβλη και Μηλιωτάκη βρέθηκαν στην εκπομπή «Όλα 8» κι έδωσαν τα χέρια, με την υπόσχεση πως δεν θα μιλήσει άσχημα η μία για την άλλη. Άσε, που δεν πιστεύει η μία για την άλλη ότι είναι χοντρή. Μα την περιφέρεια τους. Μια παρεξήγηση ήταν η κόντρα τους, που ξεκίνησε από μία δήλωση της Ντούβλη - όταν είδε την Μηλιωτάκη σε ρόλο Άη Βασίλη με μαγιό - λέγοντας πως στη φωτογραφία αυτή μοιάζει με 60αρα.

Η Πόπη - γνωστή και ως «Μπριζολέ» - συμφώνησε πως την αδικεί η συγκεκριμένη φωτογράφηση και πως η ίδια είναι κανονική προς το αδύνατη. Και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε. Τηλέ- λιπομέτρηση της έκανε τις προάλλες η Άννα Δρούζα και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Η γυναίκα είναι... Ποπάρα - κορμάρα και αυτά που ξεχειλίζουν αριστερά και δεξιά είναι τα δέκα κιλά και βάλε που προσθέτει η άτιμη κάμερα. Πάντως, ένα έχει σημασία: οι δύο γυναίκες είναι και πάλι φίλες κι άντε να δούμε που θα βρούνε τα μεσημεριανά άλλη κόντρα να ασχοληθούν. Α ρε Θέμο με τις πρωτοβουλίες που παίρνεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ