Τι θανατικό ήταν αυτό; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:21
28/6/2007

Τι θανατικό ήταν αυτό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τόσο θανατικό μαζεμένο σε ένα σήριαλ δεν έχω ξαναδεί. Ούτε στον «Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες» και στον «Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσο θανατικό μαζεμένο σε ένα σήριαλ δεν έχω ξαναδεί. Ούτε στον «Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες» και στον «Σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι» και στις πέντε συνέχειες, δεν είχαμε τόσους θανάτους, όπως στης «Αγάπης μαχαιριά»! Δε λέω ο τίτλος σε παραπέμπει σε θανατικό, όπως και η υπόθεση που διαπραγματευόταν, δηλαδή, η κριτική βεντέτα. Αλλά που να φανταστεί ο έρμος ο Χάρος ότι θα του έπεφτε τόση δουλειά μαζεμένη.

Για να καταλάβεις, στα τελευταία δύο επεισόδια της σειράς, ο δύσμοιρος τηλεθεατής δεν έβλεπε τίποτε άλλο από σκοτωμούς κι αίμα. Και η όποια ελπίδα, ότι όσοι πέθαναν, πέθαναν στο τέλος θα νικήσει ο έρωτας και τα παράνομα ζευγάρια θα είναι μαζί, έπεσαν έξω. Το μόνο ζευγάρι που τη σκαπούλαρε ήταν ο Σήφης (Κώστας Σόμμερ) και η Μαρία (Φαίη Ζαφειράκου), οι οποίοι πήγαν να ζήσουν τον έρωτα τους σε ξένη γη, σε ξένα μέρη.

Τι κι αν για χάρη του έρωτα τους ξεκληρίστηκαν δύο οικογένειες, ερήμωσε ένα χωριό και γέμισε το νεκροταφείο; Κανονικά, έτσι όπως εξελίχθηκε η σειρά θα έπρεπε να λεγόταν «Η αγάπη σκοτώνει» και ουχί της «Αγάπης μαχαιριά». Άσε, που κανείς δεν πήγε από μαχαίρι. Μόνο μπαζούκας δεν χρησιμοποίησαν, διότι όλα τα υπόλοιπα όπλα τα χρησιμοποίησαν. Πάντως, στο τέλος πέρασε και το... ελπιδοφόρο μήνυμα. Η Πελαγία Λεβεντογιάννη γέννησε το παιδί του Γιώργη Σταματάκη, η οποία έμεινε έγκυος από τη μία φορά που βρέθηκε με τον αγαπημένο της. Καρπερός ο Σταματάκης, έγινε η τεκνοποίηση στο τσακ μπαμ, ενώ ο «Σήφης» Σόμμερ (που σε κάθε επεισόδιο είχαμε και μία ερωτική συνεύρεση με την καλή του) αποδείχθηκε... τζούφιος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ