Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:02
9/7/2008

Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η Αντζελίνα Τζολί και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Ο γυναικολόγος της ανέφερε ότι η Αντζελίνα είναι καλά στην υγεία της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η Αντζελίνα Τζολί και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Ο γυναικολόγος της ανέφερε ότι η Αντζελίνα είναι καλά στην υγεία της και τα δίδυμα αναμένεται να έρθουν στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες. Τότε γιατί παραμένει στο νοσοκομείο της Νίκαιας; Επειδή, η εγκυμοσύνη της δεν ήταν τόσο εύκολη, ο γιατρός της έκρινε πως είναι καλύτερο να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι τη γέννηση των μωρών.

Ωστόσο, η Τζολί μόνο μοναξιά δε νιώθει στην πολυτελή σουίτα που βρίσκεται. Κάθε μέρα την επισκέπτεται ο Μπραντ Πιτ, ενώ κάθε φορά παίρνει μαζί του κι ένα από τα παιδιά. Ή και δυο δυο μαζί. Την πρώτη φορά πήγε μαζί με τις δύο κόρες τους, Ζαχάρα και Σιλό, ενώ την Τρίτη πήγε με τον Παξ. Την περασμένη Δευτέρα την Αντζελίνα επισκέφθηκε ο αδελφός της, Τζέημς Βόιτ μαζί με τον γιο της Μάντοξ.

Όσο για τον Μπραντ έχει αναλάβει μόνος του προσωρινά τη φύλαξη των παιδιών. Μάλιστα, ο φακός τον συνέλαβε να κάνει βόλτα στην παραλία μαζί με τα τρία παιδιά (Μάντοξ, Παξ και Ζαχάρα) και τους δύο στενούς φίλους του, Ρόμπερτ ντε Νίρο και Μπόνο των U2. Η παρέα ήταν σε καλή διάθεση και δεν σταμάτησαν να γελάνε και να μιλάνε.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ