Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:36
15/1/2007

"Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Το μίσος με την αγάπη τα χωρίζει μία λεπτή γραμμή και πολύ εύκολα μπορείς να περάσεις από τη μία πλευρά στην άλλη. Κι αυτό αποτελεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μίσος με την αγάπη τα χωρίζει μία λεπτή γραμμή και πολύ εύκολα μπορείς να περάσεις από τη μία πλευρά στην άλλη. Κι αυτό αποτελεί μια μεγάλη αλήθεια. Πάρε παράδειγμα την Μαριάννα Ντούβλη, αυτή την πλούσια που θέλει να «φάει» την Ελένη Μενεγάκη και τον Στέφανο Ορφανίδη, τον πρώην της Ιωάννας Λίλλη. Οι δυο τους, στην αρχή, είχαν κάκιστες σχέσεις και όποτε βρίσκονταν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, η Μαριάννα φρόντιζε να τον... αδειάζει. Έως και να τον κάνει ρόμπα, θα έλεγα.

Κανονικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ακούς κάποια να προσβάλει την ανδρική σου αξιοπρέπεια, την πιάνεις από το extension και δεν της αφήνεις ψεύτικη τούφα για ψεύτικη τούφα στο κεφάλι. Όχι, όμως, στη δική τους περίπτωση δεν ισχύει το ίδιο. Βλέπεις, για κάποιους τα 10 λεπτά δημοσιότητας δεν είναι τίποτε και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα. Είπαμε, τη σήμερον ημέρα... δημοσιότητα τέχνες κατεργάζεται!

Έτσι, μάθαμε ότι ο Ορφανίδης έγινε μάνατζερ(;) της Ντούβλη, ενώ πολλοί λένε πως έχουν γίνει και ζευγάρι. Το γεγονός, ότι η πλούσια είναι παντρεμένη με κάποιον εφοπλιστή, αποτελεί μικρή κι ασήμαντη λεπτομέρεια, αφού άπαξ και βγήκε στη δημοσιότητα αποφάσισε να στείλει τον σύζυγο, «αδειάζοντας» τον μάλιστα δημοσίως σε κάθε ευκαιρία. Α ρε άτιμη δημοσιότητα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ