Θέλει η Φαίη να κρυφτεί & η κοιλιά δεν την αφήνει | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:22
3/12/2013

Θέλει η Φαίη να κρυφτεί & η κοιλιά δεν την αφήνει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τον τίμησε δεόντως τον κορμό η Φαίη!
Τον τίμησε δεόντως τον κορμό η Φαίη!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πώς μπορώ να μην σε ενημερώσω για την Φαίη Σκορδά; Το κορίτσι φόρεσε και πάλι τα κολλητά της και εμφανίστηκε στην εκπομπή της περιχαρής. Όλα καλά και φυσιολογικά ως εδώ.

Το θέμα είναι πως όταν έχεις τον Στέλιο Παρλιάρο στην κουζίνα να σου φτιάχνει της Παναγίας τα μάτια πώς να μην «προδοθείς» Σωτήρη μου; 

Βλέπεις η Αργυρώ Μπαραμπαρίγου απουσίαζε από την εκπομπή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική και ο Παρλιάρος βρέθηκε στο στούντιο για να φτιάξει το κατιτίς του! Τι κατιτίς δηλαδή, ολόκληρο κορμό έφιαξε!  Είδε  που λες τον σοκολατένιο κορμό η Φαίη και έπιανε την κοιλίτσα της που έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει και την χάιδευε από εδώ και από εκεί χωρίς όμως να έχει ποτέ να βγει και να μας το δηλώσει.

Βέβαια όπου υπάρχει και καπνός υπάρχει και φωτιά Σωτήρη μου. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το φούσκωμα στην κοιλίτσα; Να είναι κάθε βράδυ σπίτι της ο Παρλιάρος και να φτιάχνει κορμούς το αποκλείουμε και να "τσίμπησε" από εκεί το φούσκωμα -άσε που θα τα έτρωγε όλα ο Λιάγκας-  ενώ σίγουρα δεν θα έβγαζε τέτοια επιφωνήματα με τον κορμό αν τον έτρωγε συνέχεια.

Βλέπεις το γλυκό του Παρλιάρου είχε πολλά υλικά που λατρεύει η παρουσιάστρια και της θύμισε και γεύσεις από τα παιδικά της χρόνια! Τι να της πεις τώρα; Πως ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι; 

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ