Στο πλευρό της Ντιαζ ο Τζαστιν! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:08
22/4/2008

Στο πλευρό της Ντιαζ ο Τζαστιν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Οι καλοί φίλοι και οι καλοί πρώην στα δύσκολα φαίνονται και το αυτό αποδείχθηκε στη περίπτωση της Κάμερον Ντιαζ. Η διάσημη ηθοποιός έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τον πατέρα της, από πνευμονία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι καλοί φίλοι και οι καλοί πρώην στα δύσκολα φαίνονται και το αυτό αποδείχθηκε στη περίπτωση της Κάμερον Ντιαζ. Η διάσημη ηθοποιός έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τον πατέρα της, από πνευμονία και στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι πρώην αγαπημένοι της, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Κέλι Σλέιτερ και Τζον Μάγερ.

Ο Τζάστιν, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησαν με την Κάμερον, ενώ όλοι οι πρώην βρέθηκαν στην κηδεία. Μάλιστα, ο Τιμπερλέικ αλλά και ο Μάγερ (με τον οποίο η Ντιαζ είχε μία σύντομη σχέση μετά το χωρισμό της με τον Τζάστιν) έφθασαν στην κηδεία με λίγη διαφορά, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος.

Η τελετή είχε τον τίτλο «γιορτή ζωής» και το θέμα ήταν η Χαβάη, αγαπημένος προορισμός του εκλιπόντος. Μάλιστα, όλοι οι καλεσμένοι πήγαν με ανάλογη ενδυμασία, φορώντας χαβανέζικες βερμούδες και μαγιό. Ο Τζαστιν, πάλι, πήγε με τζιν και μακό μπλουζάκι. Αλλά, μικρή σημασία έχει.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ