Στην Αμερική η Ζυγούλη | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
22:18
6/12/2000

Στην Αμερική η Ζυγούλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"NEW YORK, NEW YORK"
 NEW YORK, NEW YORK
Για τις διεθνείς πασαρέλες και συγκεκριμένα γαι την Αμερική άνοιξε "τα φτερά" της η Κάτια Ζυγούλη. Η γνωστή μοντέλα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη -προς μεγάλη απογοήτευση ορισμένων συναδέλφων της- προκειμένου να "οργώσει" και τις εκεί πασαρέλες.
Για τις διεθνείς πασαρέλες και συγκεκριμένα γαι την Αμερική άνοιξε "τα φτερά" της η Κάτια Ζυγούλη. Η γνωστή μοντέλα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη -προς μεγάλη απογοήτευση ορισμένων συναδέλφων της- προκειμένου να "οργώσει" και τις εκεί πασαρέλες. Η πρασινομάτα Ζυγούλη είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το εγχείρημα της, αφού και στο παρελθόν είχε κάνει παραφερείς προσπάθειες στο εξωτερικό που στέφθηκαν με επιτυχία.

Παρόλα αυτά το μοντέλο έφυγε με βαριά τη καρδία. Ο λόγος δεν είναι εθνικιστικού περιεχομένου -επειδή εγκαταλείπει την Ελλάδα που τόσο πολύ θα της λείψει- αλλά αισθηματικού. Ως γνωστόν η Ζυγούλη εδώ και καιρό συνδέεται με έναν νεαρό ονόματι Φρίξος, ο οποίος εκτός ότι την λατρεύει τη στηρίζει κιόλας σε κάθε προσπάθειά της. Έτσι και τώρα ο Φρίξος τη βοηθάει ηθικά στο νέο της ξεκίνημα, δίνοντας της κουράγιο. Όσον αφορά το μοντέλο έχει πραγματικά σκλαβωθεί από την κίνηση του αγαπημένου της, τόσο μάλιστα που σκέφτεται να κάνει την διαδρομή Νέα Υόρκη - Ελλάδα, Πάτρα - Αθήνα...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ