Στικούδη-κορμάρα: Κάποτε βασανιζόμουν με γιαούρτια | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:10
17/8/2012

Στικούδη-κορμάρα: "Κάποτε βασανιζόμουν με γιαούρτια"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

ξέρεις πώς χτίζονται τα κορμιά πατριώτη; Με γιαούρτια! Όχι δεν με έχει χτυπήσει η ζέστη κατακούτελα και λέω διάφορα, απλά να,  βλέπω την κορμάρα της Κατερίνας Στικούδη και αναρωτιέμαι αν τρέφεται μόνο με αέρα κοπανιστό.

 Η αλήθεια σου λέει παιδί μου είναι ότι το Κατερινάκι έχει κορμί-λαμπάδα μιας και όχι μόνο αθλείται συστηματικά αλλά τρώει και λίγο, πολύ λίγο και όχι μόνο αέρα σε πληροφορώ.

«Ένα διάστημα βασανιζόμουν με γιαούρτια και μόνο κακό έκανα στον εαυτό μου», λέει η Στικούδη στην Real. Σου λέει το κορίτσι προσπαθεί να τρώει πολλά και μικρά γεύματα-συγγνώμη αλλά σαν γεύμα το γιαούρτι δεν είναι απλά μικρό είναι απειροελάχιστο- αποφεύγοντας τις αυστηρές δίαιτες, αφού όπως φαίνεται της έχει μείνει τραύμα από τα χρόνια στο μόντελινγκ που μέτραγε τις θερμίδες και για την τσίχλα. Και συγγνώμη χρυσέ μου γιατί θα το χάσω τι άλλαξε δηλαδή τώρα που έχει περάσει στον χώρο του τραγουδιού; Μήπως τρώει πιο πολλά γιαούρτια και μαρούλια και γεμίζει το στομάχι; Δεν ξέρω πραγματικά. Αυτό που συνειδητοποιώ λοιπόν Σωτήρη μου, είναι ότι αν δεν πεινάσεις κορμάρα δεν γίνεσαι! Και μην ακούς αυτά που λένε ορισμένες όταν ρωτούνται πώς έχασαν τα κιλά, ότι είναι ο μεταβολισμός τους και άλλα τέτοια γιατί τότε το Κατερινάκι έπρεπε να πει ότι έτρωγε πάστες σοκολατίνες και όχι γιαούρτια.

 

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ