Στανίση: Του ρετούς το πανηγύρι | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:57
19/6/2014

Στανίση: Του ρετούς το πανηγύρι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Του ρετούς το πανηγύρι έγινε στην τελευταία φωτογράφηση της Κατερίνας Στανίση με τον φωτοσοπά να έχει τρελά κέφια.

Και όρεξη για... λεπτοδουλειά. Η αοιδός φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού ΟΚ, αλλά φευ, έπεσε τόσο ρετούς, που αν δεν έγραφαν ότι πρόκειται για συνέντευξη της Στανίση, ούτε η ίδια δεν θα καταλάβαινε ότι η κορμάρα στις φωτό είναι η αφεντιά της!

Βρε μία δε φτουράει η Έλενα Παπαβασιλείου εμπρός στο ρετουσαρισμένο κορμί της Κατερίνας, ενώ τέτοιο αψεγάδιαστο πρόσωπο δεν έχει ούτε... 15χρονη!

«Εγώ δεν παίρνω ασπιρίνη, θα κάνω μπότοξ; Είναι ωραίο πράγμα οι ρυτίδες! Δεν με ενδιαφέρει να κάνω την μπεμπέκα. Και εκατό μπότοξ να κάνω, εικοσάρα δεν πρόκειται να γίνω», δήλωσε στη συνέντευξη η αοιδός. Βέβαια σε καμία από τις φωτογραφίες δε βλέπουμε ρυτίδες, ενώ με το μπαρδόν κιόλας, αν έχεις το ρετούς, τι το θέλεις το μπότοξ; Είναι και ανώδυνο και ανέξοδο το φώτοσοπ.

Η Στανίση αποκάλυψε και την ηλικία της.  «Γιατί να μην την πω την ηλικία μου; Είμαι 57! Ελπίζω να μην πουν τώρα ότι “για να λέει τόσα, σίγουρα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη” είπε. Και γιατί να μην την αποκαλύψει την ηλικία; Κι εγώ με τέτοιο (ρετουσαρισμένο)  κορμί , όχι θα την έλεγα, αλλά θα έβαζα και δέκα παραπάνω, έτσι για το σπάσιμο

 

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ