Σταματάει το Ράδιο Αρβύλα; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:55
11/5/2010

Σταματάει το "Ράδιο Αρβύλα";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Είναι η φετινή τηλεοπτική έκπληξη. Από τότε που μετακινήθηκαν στη βραδινή ζώνη οι «Ράδιο Αρβύλα», όχι μόνο σκίζουν σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχουν γίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι η φετινή τηλεοπτική έκπληξη. Από τότε που μετακινήθηκαν στη βραδινή ζώνη οι «Ράδιο Αρβύλα», όχι μόνο σκίζουν σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχουν γίνει και οι αγαπημένοι της νεολαίας. Οι ατάκες τους χρησιμοποιούνται από πολλούς, τα βιντεάκια τους παίζουν την επόμενη μέρα σε άλλες εκπομπές, ενώ η σάτιρα τους (κυρίως για άτομα του ΑΝΤ1) γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Κι ενώ ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είναι η νέα τηλεοπτική μόδα, έρχεται ο παρουσιαστής να ρίξει τη βόμβα του: «Έχουμε ενδοιασμούς αν θα συνεχίσει του χρόνου η Αρβύλα» δήλωσε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό. Γιατί, το ενδεχόμενο του χρόνου να μην υπάρχει «Ράδιο Αρβύλα» είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε κι εύχεται να μη συμβεί.

Εννοώ, από τους φαν της εκπομπής. Ωστόσο, ο Κανάκης εξήγησε ότι ο μοναδικός λόγος που σκέφτονται να σταματήσουν την εκπομπή είναι οι κουραστικοί κι εξοντωτικοί ρυθμοί της εκπομπής. Κυρίως για την προετοιμασία της. Αλλά ακόμη δε είναι τίποτε σίγουρο. Και μην ξεχνάμε ότι το κανάλι με τίποτε δεν θα ήθελε να παίρνει σάρκα και οστά ένα τέτοιο σενάριο.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ