Στα μαχαίρια Μενούνος - Ρουβάς! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:55
24/5/2006

Στα μαχαίρια Μενούνος - Ρουβάς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Ο, τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνοοοο. Λα λα λα λααα». Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Μαρία Μενούνος και τον Sakis Ρουβά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο, τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνοοοο. Λα λα λα λααα». Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Μαρία Μενούνος και τον Sakis Ρουβά, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες, βρίσκονται στα μαχαίρια. Τι κι αν η σχέση τους ξεκίνησε σχεδόν ειδυλλιακά και η συνεργασία τους προβλεπόταν αρμονική; Η συνέχεια ήτο διαφορετική κι ευτυχώς που η Γιουροβίζιον ήταν μία κι έξω, γιατί μήτε που ξέρω ποιο θα ήταν το τέλος. Οι δύο παρουσιαστές - όχι και τόσο ξαφνικά - ψυχράθηκαν και όσοι τους έζησαν από κοντά τις τελευταίες μέρες, είχαν πάρει θέση, ποπ κορν και αναψυκτικά για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα κατς!

Τόσο σιγουράκι είχαν την περίπτωση να ξεφύγει ο έλεγχος της κατάστασης. Δυστυχώς, γι αυτούς, ο Sakis και η Μαρία επέδειξαν επαγγελματισμό και για να μη συμβούν τα χειρότερα, απέφευγαν μεταξύ τους τα πολλά πολλά. Για να καταλάβεις, πίσω στα παρασκήνια αλλού ήταν ο ένας αλλού ο άλλος. Ο Sakis μόνος του χόρευε με τα τραγούδια που ακούγονταν, ενώ η Μενούνος καθόταν με τους συνεργάτες της. Ενδεικτικό της κατάστασης, λένε πως ήταν η στάση της Νάνα Μούσχουρη, στον τελικό η οποία επί σκηνής έκανε «μούσκεμα» την Μαρία από το φτύσιμο που της έριξε.

Σα να ήταν αόρατη της φέρθηκε κι ενώ με τον Ρουβά ήταν τα μάλα εκδηλωτική και θερμή, την συμπαρουσιάστριά του μήτε που γύρισε να την κοιτάξει. Ρε και πάνω να της έπεφτε, πάλι δεν θα της μιλούσε. Η ίδια η Μούσχουρη αρνείται πως έγινε κάτι τέτοιο, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν η συμπεριφορά αυτή. Βλέπεις, η Νάνα είναι φίλη με τον Ρουβά και δεν αποκλείεται μέσα στο γενικότερο ψυχρό κλίμα των παρουσιαστών, η Μούσχουρη να κράτησε τη στάση αυτή. Γιατί άμα δε στηρίξεις τον φίλο σου, ποιον θα στηρίξεις;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ