Σκάνδαλο στο X Factor: η Sony καταγγέλλει τον Θεοφάνους! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:30
29/1/2010

Σκάνδαλο στο X Factor: η Sony καταγγέλλει τον Θεοφάνους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Λίγες ώρες πριν το live του X Factor η δισκογραφική εταιρεία Sony στέλνει μία επιστολή, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει (μάλιστα η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες ώρες πριν το live του X Factor η δισκογραφική εταιρεία Sony στέλνει μία επιστολή, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει (μάλιστα η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία) ότι η αποχώρηση της Ήβης Αδάμου την περασμένη Παρασκευή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του Γιώργου Θεοφάνους. Ο κριτής του παιγνιδιού είχε να επιλέξει ανάμεσα στις δύο παίκτριες του, Ήβη και Νίνι και είχε σώσει την δεύτερη, ψηφίζοντας όπως είχε πει με το συναίσθημα και όχι με τη λογική.

Η απόφαση είχε προκαλέσει έκπληξη σε όλους, με τον Σάκη Ρουβά να το δηλώνει και δημοσίως, αφού θεωρούσε την 16χρονη Ήβη ως το μεγάλο φαβορί για τον τελικό. Γενικά, η ανακοίνωση της Sony προκάλεσε μεγάλη αναταραχή και η ιστορία που ξεσπά είναι σκάνδαλο, καθώς όσοι τη διαβάζουν έχουν εύλογες ερωτήσεις και απορίες για τον τρόπο που διεξάγεται το X Factor και γενικότερα αυτά τα ριάλιτι. Στήνονται ή όχι; Και στην προκειμένη περίπτωση πώς «έστησε» ο Θεοφάνους το παιγνίδι και με πιο όφελος; Ο συνθέτης δεν είναι από τους σημαντικότερους συνεργάτες της εν λόγω εταιρείας (Ρέμος, Θεοδωρίδου, Λούκας); Γιατί πήρε τέτοια τροπή η σχέση τους; Είναι όλα μπέρδεμα. Διάβασε την ανακοίνωση και κρίνε. Μέχρι να υπάρξουν οι επόμενες εξελίξεις.


Η ανακοίνωση της Sony Music:

«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show "X-Factor". Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο "X-Factor" οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1σε συνεργασία με την εταιρία μας.

»Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το "X-Factor", την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρίας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της παραγωγής του "X-Factor" και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

»Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.
»Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον "X-Factor" και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

»Η αξιοπιστία της Sony Music, του ANT1 και του διεθνούς "X-Factor" δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009».
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ