Σε φάση... τεκνοποίησης οι Brangelina! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:46
16/1/2008

Σε φάση... τεκνοποίησης οι Brangelina!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Σκοπό το έχουν βάλει η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ να αποκτήσουν ένα δεύτερο βιολογικό παιδί, που η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό ακολουθεί ειδική διατροφή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκοπό το έχουν βάλει η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ να αποκτήσουν ένα δεύτερο βιολογικό παιδί, που η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό ακολουθεί ειδική διατροφή, ώστε να αποκτήσει βάρος για να είναι πιο εύκολο να γίνει μάνα. Μάλιστα, στην τελευταία της εμφάνιση στα "Critic’ s Awards» η Αντζελίνα ήταν φανερά ανανεωμένη, λαμπερή και πιο υγιής από ποτέ.

Με λίγα λόγια, είχε πάρει λίγα κιλά παραπάνω κι έγινε σχεδόν η παλιά καλή Τζολί, που όλοι οι άνδρες του πλανήτη λάτρεψαν και όλες οι γυναίκες θαύμασαν. Τέλος πάντων, οι Brangelina έχουν κιόλας ξεκινήσει τις προσπάθειες... τεκνοποίησης, οπότε καταλαβαίνεις σε τι φάση βρίσκεται το ζευγάρι. Εξ’ ου και οι τρυφεροί εναγκαλισμοί, τα χάδια, τα φιλιά και τα παιχνίδια που έκαναν Μπραντ και Αντζελίνα στο πάρτι των βραβείων.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι τόσο αποφασισμένο το πέμπτο τους παιδί να είναι το δεύτερο γι αυτούς βιολογικό, που ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε πως η Αντζελίνα δεν θα μπορέσει να προωθήσει την τελευταία της ταινία, 'Wanted' το καλοκαίρι. Έγκυος δεν είναι ακόμη, αυτό είναι σίγουρο. Απλά, οι Brangelina ελπίζουν πως πολύ σύντομα ο πελαργός θα τους επισκεφθεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ