Ψυχίδου: γιορτάζει τον ένα χρόνο με τον Κοργιαλά με επική αφιέρωση | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:33
22/3/2016

Ψυχίδου: γιορτάζει τον ένα χρόνο με τον Κοργιαλά με επική αφιέρωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη, 

Είμαι στο γραφείο κι έχω δακρύσει με την epic αφιέρωση της δημοσιογράφου Φωτεινής Ψυχίδου για τον ένα χρόνο σχέσης με το Δημήτρη Κοργιαλά. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Ψυχίδου που υπήρξε κυρία Μπάμπη Στόκα, εξηγεί στο προφίλ της στο Facebook πως έγινε το λεγόμενο κονέ με τον Κοργιαλά στις 21 Μαρτίου του 2015 και γιορτάζει το δεσμό με εξίσου επικό βιντεάκι.

 

21 Μαρτίου 2015.... Η πρώτη φορά που είδα τον Dimitris Korgialas στη σκηνή... Στο τελος της βραδιάς έκρινε σκόπιμο να μου "τιθασεύσει" τις μπουκλες κι έφυγα έχοντας ῾λάφυρο῾ το λαστιχάκι απο τα μαλλιά του... 
21 Μαρτίου 2016...οι μπουκλες εξακολουθούν να είναι ατίθασες όπως ακριβώς και η σχέση μας... Dimitris Korgialas κόντρα στη λογική στα ευκολα και στα απλά... ειμαι εδώ και σ᾽ ἀγαπώ... σε ευχαριστώ για τις στιγμές....

Tάδε έφη Ψυχίδου, η οποία υπέκυψε στο φλερτ του Κοργιαλά, ο οποίος τιθάσεψε τις μπούκλες της, ενώ το επίμαχο λαστιχάκι από τα μαλλιά του αοιδού, πρωταγωνιστεί στο βιντεάκι αγάπης του ενός χρόνου ΨΥΚΟ (Ψυχίδου - Κοργιαλάς).

Fotini Psychidou's Slidely by Slidely Slideshow

Στα ωραία της αφιέρωσης της Ψυχίδου, είναι το άσμα που συνοδεύει το βίντεο από φωτογραφίες αγάπης του ζευγαριού, «Το Σ'αγαπώ», γραμμένο το 2008, όταν ο δεσμός Κοργιαλάς- Ευρυδίκης ήταν στα ντουζένια του, άλλωστε ένα χρόνο μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε!

Στα ακόμα ωραιότερα, μαθαίνουμε και με τον πιο επίσημο τρόπο πια, πως ο Κοργιαλάς ξεκίνησε το δεσμό του με τη δημοσιογράφο τον Μάρτιο,τη στιγμή που η Ευρυδίκη ανακοίνωνε το χωρισμό μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο.

Η δε, τελευταία κοινή εμφάνιση Ευρυδίκης - Κοργιαλά ήταν στις αρχές Μαΐου 2015, σε πάρτυ της Γιουροβίζιον, κι ενώ ο Κοργιαλάς είχε ήδη τιθασεύσει τις μπούκλες της Ψυχίδου. 

Εν το μεταξύ, η Ευρυδίκη, στην εμφάνισή της στον Μάρκο Σεφερλή στις 25 Μαΐου 2015, μιλούσε με αγάπη για το γάμο της με τον Κοργιαλά και για τα πράγματα που άρεσε στο ζευγάρι να κάνει μαζί!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ