Ψινάκης για Μανωλίδου: Ταιριάζουμε μέχρι να μαλλιοτραβηχτούμε! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:21
23/3/2010

Ψινάκης για Μανωλίδου: "Ταιριάζουμε μέχρι να μαλλιοτραβηχτούμε"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Την Παρασκευή όποιος είδε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πίσω από τον πληθυντικό ευγενείας, τα γελάκια και κάποιες λίγες φιλοφρονήσεις μεταξύ Ηλία Ψινάκη και Ευγενίας Μανωλίδου

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Παρασκευή όποιος είδε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πίσω από τον πληθυντικό ευγενείας, τα γελάκια και κάποιες λίγες φιλοφρονήσεις μεταξύ Ηλία Ψινάκη και Ευγενίας Μανωλίδου, καταλάβαινε ότι δεν κρυβόταν μεγάλη συμπάθεια. Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που τους ήθελαν να μην έχουν καλές σχέσεις και να μιλάνε μόνο για τις ανάγκες του παιγνιδιού, την Παρασκευή έδειχναν να επιβεβαιώνονται.

Για να καταλάβεις, κάθε φορά που η Ευγενία πέταγε την κρυάδα της (και ήταν πολλές οι άτιμες) ο Ψινάκης φόρτωνε από μέσα του κι έπαιρνε ένα ύφος σα να έλεγε ο δύσμοιρος: «Πού έμπλεξα η ηλίθια»; Ε, αυτό που νιώσαμε την Παρασκευή, ήρθε να μας το επιβεβαιώσει με τον τρόπο του ο ίδιος ο Ψινάκης. «Με την Μανωλίδου έχουμε καλές σχέσεις μέχρι να μαλλιοτραβηχτούμε».

Αυτό να ζήσουμε και τι στον κόσμο. Να πιάνει ο Ψινάκης την μαέστρο από το μαλλί μπανάνα και από το τράβηγμα να της το κάνει σαν της τρελής του δάσους. Αλλά και αυτή με τη σειρά της να τον πιάνει από την κουπ και να του το φέρνει γύρω. Μήπως να κάνουν πράξη το μαλλιοτράβηγμα; Εξάλλου, αυτό θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα και καλά ταλέντα που παρελαύνουν φέτος από την εκπομπή.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ