Πρόταση στη Μπάρμπα να πολιτευτεί ! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:37
11/7/2003

Πρόταση στη Μπάρμπα να πολιτευτεί !

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ποίο πρόσωπο καταλληλότερο από την Βάνα - μάνα - Μπάρμπα για να λύσει τα προβλήματα του τόπου μπορείς να σκεφτείς;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποίο πρόσωπο καταλληλότερο από την Βάνα - μάνα - Μπάρμπα για να λύσει τα προβλήματα του τόπου μπορείς να σκεφτείς; Κανένα, γι αυτό και άνθρωποι του κυβερνώντος κόμματος, αφού έψαξαν καλά το θέμα αποφάσισαν να προτείνουν στην Βάνα να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, είναι γνωστές οι πολιτικές πεποιθήσεις της ηθοποιού, η οποία μεταξύ πάρτι και λιασίματος στις πισίνες των σπιτιών της, ασχολείται και με τα πολιτικά της χώρας.

Και μόνο η σκέψη που έγινε από κάποιους για να πολιτευτεί, συγκίνησε τα μάλα την Βάνα, η οποία ωστόσο είπε ένα μεγάλο "Όχι". Βέβαια, το είπε με πόνο καρδιάς, όμως η ουσία είναι μία: δεν πρόκειται να κατέβει στο ψηφοδέλτιο. Μετά την εξέλιξη αυτή, έχουμε έναν χώρο (της πολιτικής) να τα έχει βάψει μαύρα κι έναν άλλον (της Τέχνης) να πανηγυρίζει καθώς δεν έχασε έναν ακόμη εκπρόσωπό του. Όπως καταλαβαίνεις, η μάνα Βάνα επέλεξε το θέατρο αντί της Βουλής, διότι δε νιώθει έτοιμη να γίνει βουλευτίνα.

Ωστόσο, είναι έτοιμη να επιστρέψει στο θέατρο και ήδη ψάχνει την παράσταση την οποία θα ανεβάσει. Τουλάχιστον, η Μπάρμπα έχει αυτογνωσία για το ποιες είναι οι δυνατότητες και ικανότητες της. Όχι σαν κάτι άλλους. Σε περίπτωση πάντως, που αναθεωρήσει τότε φίλτατε ένα είναι το σύνθημα: "Με την Βάνα στη βουλή θα αποκτήσουμε σεξαπίλ". Για να μη σου πω, ότι δεν θα γελάσουμε πολύ...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ