Προσπάθειες επανασύνδεσης για Μακρυπούλια - Ρέμο; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:13
21/3/2008

Προσπάθειες επανασύνδεσης για Μακρυπούλια - Ρέμο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε» part 2 για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αντώνη Ρέμο; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και τα διάφορα δημοσιεύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε» part 2 για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αντώνη Ρέμο; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και τα διάφορα δημοσιεύματα, μάλλον το πρώην ζευγάρι οδεύει προς επανασύνδεση. Μετά από έξι περίπου μήνες χωρισμού, η Ζέτα έχει ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης με τον Αντώνη και δεν αποκλείεται να ζήσουμε ξανά το ίδιο σκηνικό.

Αν και μέχρι στιγμής ουδείς έχει δει το πρώην ζευγάρι μαζί, με την Μακρυπούλια να συνεχίζει κανονικά το ατελείωτο clubbing με τους φίλους της. Όσο για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπάρλο, παρόλο που η Ζέτα αρνήθηκε ότι υπήρξαν ζευγάρι, πολλοί επιμένουν πως ήταν για κάποιους μήνες, αλλά η σχέση αυτή έλαβε τέλος πριν λίγες εβδομάδες.

Τώρα κατά πόσο ισχύουν τα σενάρια περί επανασύνδεσης, θα σε γελάσω. Η Μακρυπούλια στην τελευταία της συνέντευξη είχε δηλώσει πως το κεφάλαιο Ρέμος έχει κλείσει οριστικά για την ίδια, αλλά ως φαίνεται... ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ