Πρόσκληση σε έναν κλέφτη | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
0:22
18/1/2001

Πρόσκληση σε έναν κλέφτη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"Αν σε πιάσω στα χέρια μου...."
 Αν σε πιάσω στα χέρια μου....
Σε παράδοση τείνει να εξελιχθεί για τον Βασίλειο Κωστέτσο οι κλοπές εις βάρος του παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πέρυσι στο στόχαστρο μπήκε το μαγαζί του και φέτος το σπίτι του. Μόνο που φέτος ο Βασίλειος "φρόντισε" να καλέσει ο ίδιος τον κλέφτη!
"Ακριβά" στοίχησε στον Βασίλειο Κωστέτσο το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ο γνωστός μόδιστρος έκανε το παρτι στο σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τα περριτά και πολλά έξοδα που απαιτεί μια σουίτα σε...κεντρικό ξενοδοχείο, όμως τα λεφτά του και πάλι τα "έχασε". Ή καλύτερα του τα έκλεψαν. 10 ολόκληρα εκατομμύρια -οι εισπράξεις μιας ημέρας- έκαναν "φτερά" από το συρτάρι που τα είχε βάλει.
Ο Βασίλειος, τον οποίο οι κλέφτες χτυπούν για δεύτερη συνεχή Πρωτοχρονιά είναι έξω φρενών. όχι γιατί έχασε τα χρήματα, όσο για το ότι ο κλέφτης είναι δικός του άνθρωπος. Αυτό πάλι μπορείς να πεις ότι είναι θετικό(;) αφού μια ματιά στη λίστα καλεσμένων αρκεί για να βρεθει ο ένοχος. Εκτός πια κι αν είναι τόσο μεγάλη, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κωστέτσος είναι να βάλει συναγερμό στα...συρτάρια του!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ