Προβλήματα στους Brangelina λόγω Άνιστον! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:35
10/1/2008

Προβλήματα στους Brangelina λόγω Άνιστον!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Λαμπεροί, ευτυχισμένοι, τα μάλα ερωτευμένοι και αγαπημένοι εμφανίσθηκαν στα βραβεία «Critic’ s Choice Awards», στη Σάντα Μόνικα ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λαμπεροί, ευτυχισμένοι, τα μάλα ερωτευμένοι και αγαπημένοι εμφανίσθηκαν στα βραβεία «Critic’ s Choice Awards», στη Σάντα Μόνικα ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί. Πότε πιασμένοι χέρι χέρι, πότε αγκαλιασμένοι και πότε ο Μπραντ να μιλάει ψιθυριστά στο αυτί της αγαπημένης του, οι Brangelina έκαναν τον περίγυρο να τους φτύνει για να μην του ματιάσει.


Ωστόσο, τα τελευταία κουτσομπολιά θέλουν το ευτυχισμένο ζευγάρι να έχει πάλι προβλήματα. Όχι μεγάλης σημασίας, αλλά οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν στο ευτυχισμένο και γεμάτο παιδιά σπιτικό τους. Και ο λόγος είναι για ακόμη μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον! Άθελα της η Τζένιφερ «δημιουργεί» και πάλι προβλήματα στο ζευγάρι και η ζήλια της Αντζελίνα χτυπάει ξανά κόκκινο.

Βλέπεις, ο Μπραντ έχει φαγωθεί να συμπρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του με την Άνιστον, με την οποία όσο ήταν παντρεμένοι ούτε ήθελε να ακούει αυτό το ενδεχόμενο. Κι έρχεται, εδώ, η Τζολί να απορήσει: τώρα αναγνώρισε το υποκριτικό ταλέντο της πρώην; Έλα μου ντε. Οι καβγάδες στο σπίτι είναι ομηρικοί και η Αντζελίνα δεν δέχεται καν να συζητήσουν την περίπτωση συνεργασίας των δύο πρώην. Ο Πιτ μάταια της εξηγεί πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, πόσο μάλιστα να ζηλέψει την πρώην. Η νυν αγαπημένη του, όμως, είναι ανένδοτη, απειλώντας τον ακόμη και με χωρισμό. Και μπροστά σε αυτό τον φόβο ο Μπραντ μάλλον θα αρχίσει να σκέφτεται για άλλη συμπρωταγωνίστρια. Εξάλλου, τόσες υπάρχουν στο Χόλιγουντ, τι επιμένει κι αυτός με την Άνιστον;
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ