Ποιος είναι ο νέος μάνατζερ της Τζούλιας; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:43
11/5/2009

Ποιος είναι ο νέος μάνατζερ της Τζούλιας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Το διάβασα κι αυτό και ήρθα κι έκλεισα η κουτσομπόλα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά τον Ηλία Ψινάκη και μετά τον Ηλία Πανταζόπουλο, βρήκε νέο μάνατζερ, περνώντας έτσι μετά Βαΐων και Κλάδων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το διάβασα κι αυτό και ήρθα κι έκλεισα η κουτσομπόλα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά τον Ηλία Ψινάκη και μετά τον Ηλία Πανταζόπουλο, βρήκε νέο μάνατζερ, περνώντας έτσι μετά Βαΐων και Κλάδων στη... Ρέβη εποχή. Σε μπέρδεψα λίγο ε; Άκου, τι έχει γίνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Τζούλια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Πανταζόπουλο βρήκε νέο μάνατζερ και όχι δεν είναι ο αγαπημένος της, Μισέλ Πογοσιάν, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει η ίδια. Είναι ο Σπύρος Ρέβης, γνωστός από διάφορα παράθυρα σε κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Βέβαια, ο Ρέβης αρνείται κατηγορηματικά τη συνεργασία με την Τζούλια, αλλά δεν είναι και να τον πιστεύεις. Όπως ακούγεται και λέγεται, οι δυο τους ναι μεν συνεργάζονται, αλλά συμφώνησαν να μη βγει παραέξω αυτό κι επισήμως να εμφανίζεται ως μάνατζερ της ο αγαπημένος της, Μισέλ. Μάλιστα.

Και για του λόγου το αληθές, ο Ρέβης έκλεισε κιόλας της πρώτη δουλειά της Αλεξανδράτου. Όοοοχι, δεν της βρήκε νέο σχήμα, αλλά καμπάνια, που θα συμμετέχει ως μοντέλο. Ναι, η πρώτη της τέχνη. Ακούστηκε, λοιπόν, ότι της «έκλεισε» να εμφανισθεί στη νέα καμπάνια του Νίκου Αποστολόπουλου, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο σχεδιαστής στην Espresso, λέγοντας ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ της, Σπύρο Ρέβη. Είδες πρόοδο η Τζούλια; Αμ το άλλο; Τι κοινό έχει πλέον με την Μαριάννα Ντούβλη; Μα τον ίδιο μάνατζερ....
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ