Παρθένης: Την αγαπώ ακόμη, αλλά...! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:28
14/3/2006

Παρθένης: "Την αγαπώ ακόμη, αλλά..."!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Την αγαπώ ακόμα, την αγαπώ ακόμα, όμως, δεν γίνομαι για εκείνη λιώμααααα». Καλά το ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Παρθένης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Την αγαπώ ακόμα, την αγαπώ ακόμα, όμως, δεν γίνομαι για εκείνη λιώμααααα». Καλά το ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Παρθένης, όταν αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού «την αγαπώ ακόμα», όμως στο τέλος το...ξενέρωσε το θέμα «Η σχέση μας έχει τελειώσει οριστικά». Μα ούτε ένα παραθυράκι να μην αφήσει για επανασύνδεση; Δε λέω, καλά κάνει το παλικάρι, διότι το πολύ το...deja vu στη σχέση το βαριέται και ο...παπάς! Ο Παρθένης, λοιπόν, την αγαπάει ακόμη τη Ναταλία, μα η αγάπη αυτή δεν είναι μήτε φιλική, μήτε ερωτική.

Φίλοι, όπως λέει, δεν μπορούν να είναι, για το μέλλον δεν το αποκλείει, επειδή δεν ξέρει αν αυτή η σχέση θα είναι αληθινή ή μούφα. Ερωτική, σε καμία περίπτωση δεν είναι, αφού αυτό που είχαν τους τελείωσε για τα καλά. Άσε, που ο Αλέξανδρος (το παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος) αυτόν τον καιρό «είναι πάρα πολύ καλά στα ερωτικά του». Με ποια; Σιγά μην έδινε και λεπτομέρειες. Με την Σοφία Αλιμπέρτη, του Σπυρίδωνα και της Καλλιοπίτσας, το γένος....

Πάντως, η σχέση του με την Σοφία είναι πολύ ιδιαίτερη και ζήτημα να την καταλάβουμε. Πήγε να μας την εξηγήσει, αλλά και ο ίδιος κάπου το έχασε. Δεν είχε και νερομπογιές δίπλα του (όταν έδινε τη συνέντευξη) να μας την ζωγράφιζε μπας κι έτσι βγάζαμε κάποιο νόημα. «Με τη Σοφία έχουμε μία σχέση πιο δυνατή από φιλική ή ερωτική». Οι «γλώσσες» βέβαια επιμένουν πως είναι ζευγάρι, αλλά έτσι όπως μας τα λέει ο μοντέλος, δεν έχω παρά να πω...τρέχα γύρευε και ψηλά αγνάντευε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ