Παραλίγο θύμα απαγωγής ο Μονομάχος | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
23:28
8/3/2001

Παραλίγο θύμα απαγωγής ο "Μονομάχος"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δύσκολοι καιροί για διάσημους
Δύσκολοι καιροί για διάσημους
Άντζη μου καλησπέρα καλά είσαι; Σήμερα σου έχω νέα για τον Ράσελ Κρόου. Που λες ο "Μονομάχος" -έτσι δεν το λέτε εσείς οι cineάνθρωποι- παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, στο παραπέντε τον γλίτωσαν οι πράκτορες του FBI. Ολόκληρο σχέδιο είχε καταστρωθεί εναντίον του.
Άντζη μου καλησπέρα καλά είσαι; Από τότε που πήγες στο διπλανό δωμάτιο χαθήκαμε εντελώς. Ίσα που προλαβαίνουμε να πούμε ένα γεια. Γι αυτό κι εγώ κάθομαι και σου γράφω, πρώτον για να σου δείξω ότι δε σε έχω ξεχάσει και δεύτερον για να σου πω κάνα νέο. Σε σένα θα λέω ό, τι έχει σχέση με το Χόλιγουντ, καθότι είσαι η "ψυχή" του σινεμά στο Portal και ξέρεις τους πάντες. Σήμερα που λες σου έχω νέα για τον Ράσελ Κρόου.
Ο "Μονομάχος" -έτσι δεν το λέτε εσείς οι cineάνθρωποι- παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, στο παραπέντε τον γλίτωσαν οι πράκτορες του FBI. Ολόκληρο σχέδιο είχε καταστρωθεί εναντίον του. Ευτυχώς, όμως γι αυτόν προέταξαν τα στήθη τους οι άνδρες του FBI και ο Ράσελ είναι μαζί μας (τρόπος του λέγειν). Που λες Αντζούλα στην αρχή όταν τον ενημέρωσαν σχετικά αυτός δεν τους πίστεψε. Τους πέρασε για τρελούς, μετά όμως πείστηκε (πώς, δεν το ξέρω) και δέχτηκε να συνεργαστούν. Στην τελετή για τις "Χρυσές σφαίρες", στις 21 Ιανουαρίου (ωραίο τότε το κείμενο που είχες γράψει) τον συνόδευσαν πράκτορες ντυμένοι με σμόκιν και τον πρόσεχαν σαν "κόρη οφθαλμού". Τώρα φιλενάδα αν τον πρόσεξαν έτσι κι όταν ήταν στη σουίτα του ξενοδοχείου με την Κόρτνεϊ Λοβ, δεν το νομίζω.
Η αποστολή του FBI συνεχίστηκε κι αργότερα. Άσχετο, αλλά είδες Άντζη για να είσαι διάσημος τι πολυτέλειες έχεις; Μωρέ καλά επιδιώκω να γίνω κι εγώ διάσημη. Τι κι αν με παίρνουν από πίσω οι παπαράτσι, θα έχω την ΕΛ.ΑΣ να με προσέχει. Τέλος πάντων συνεχίζω. Πριν λίγο καιρό στη Βρετανία που είχε βρεθεί επίσης για κάποιες βραβεύσεις (ξέρεις εσύ) πήρε μαζί του και τους πράκτορες. Καταλαβαίνεις φόρεσαν πάλι το κοστουμάκι τους, σενιαρίστηκαν κι έπιασαν δουλειά. Τους επίδοξους απαγωγείς δεν τους έπιασαν ακόμη. Δεν το βάζουν όμως κάτω, μέρα και νύχτα αυτούς ψάχνουν. Αν αναρωτιέσαι πως αντιδρά ο Κρόου σε όλη αυτή την ιστορία σου λέω ότι το έχει πάρει ψύχραιμα σε σημείο που να πιστεύω ότι του καλάρεσε. Εμ έτσι είναι, εκεί που ήταν ένας άσημος "αγελαδάρης" στην Αυστραλία, έγινε ένα περιζήτητο θύμα απαγωγής. Τι λες κι εσύ ρε Άντζη;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ