Πάει για τρίτο στεφάνι η Νατάσσα; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:51
11/7/2007

Πάει για τρίτο στεφάνι η Νατάσσα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Έχω μια αγκαλιά, για σενα την έχω. Λα λα λα λα». Λοιπόν, φτύσε πατόκορφα τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μην ματιάσεις την ίδια και τη σχέση της με τον Σέρο Μύρτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έχω μια αγκαλιά, για σενα την έχω. Λα λα λα λα». Λοιπόν, φτύσε πατόκορφα τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μην ματιάσεις την ίδια και τη σχέση της με τον Σέρο Μύρτα, που αν και μετράει μόλις δύο μήνες, έχει όλα τα φόντα και τις προοπτικές να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή. Understand, τι εννοώ; Το ζευγάρι, σου λέει, είναι τρελά ερωτευμένο, παθιασμένο, ενθουσιασμένο και όλα αυτά τα συναφή, όπου και οι δύο σκέφτονται ακόμη και την επισημοποίηση του δεσμού τους.

Προς το παρόν, δεν αφήνει ο ένας τον άλλον ούτε μέχρι την τουαλέτα και για του λόγου το αληθές, ο Σέρος ταξίδεψε μαζί με τη Νατάσσα μέχρι την Αυστραλία, όπου η αοιδός πραγματοποιεί συναυλίες. Η Θεοδωρίδου έχει ξαναπάει στην Αυστραλία, αλλά για τον Μύρτα αυτό ήταν το πρώτο μακρινό ταξίδι και ο όποιος φόβος του έγινε κομμάτια για χάρη του κοριτσιού του.

Πίσω στην Ελλάδα, οι φήμες ήθελαν την αοιδό να είναι έγκυος, αλλά η ίδια τις διέψευσε πριν φύγει για το ταξίδι της. Ωστόσο, οι φήμες που τη θέλουν να έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της μάλλον ισχύουν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ